Herobrine 1.4.4

Enokan

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
herobrine gerçek değil diyen angutlar herobrine vardı ama 1.2.5 de silindi ama oyunda herobrine mob u var bu bizzat notch sölemişti ama herobrine aktif durumda dill yani herobrineyi sittim sene göremezsin
oyunun minecraft.jar ındaki moblar klasöründe oyuna olmayan şunları görürsünüz

pigman pigman nemi eskiden zümrüt yerine ruby vardı ve pigmanlar oyunda hayla var ama kodları olmadığı için canlanamıyorlar
Herobrine herobrine herkesin aklında soru işaretleri bırakmıştır. Evet herobrine var!!!

En iyi cevaplar
0
yalnız lifehunterin sözünü çalmış olacam i'm sorry notch onu hep saklıyor ama o her updatede var notch fatazilerini doldursun diye bizi kullanıyor ve ayrıca herobrineden soğukluk çeken forumdaki minecraft efsanesini okusun herobrineyi çok iyi gibi gösteriyo insan herobrineye ısınıyor

Enokan

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
yalnız lifehunterin sözünü çalmış olacam i'm sorry notch onu hep saklıyor ama o her updatede var notch fatazilerini doldursun diye bizi kullanıyor ve ayrıca herobrineden soğukluk çeken forumdaki minecraft efsanesini okusun herobrineyi çok iyi gibi gösteriyo insan herobrineye ısınıyor
Herobrine hayla var spahx prubdcraft adlı textura packtaki moblar kısmına bakin pigman ve herobrine var!
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
en alta girin!

hjdama

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
valla benden söylemesi ben lifehunter in tarafındayım çünkü ...
alıntıdır:benden :D
-İnsan istediği şeye inanmak ister fakat gerçek ona korkutucu geldiği için inanmak istemez eder.

Enokan

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
çok güzel atmışsın :D o sadece bir tane mod vardı minecrafta eklenecek olan ama eklenemeyen şeylerin modu vardı onda pigmanla takas ve ruby vardı
sen ne zamandan beri minecraft oynuyorsun ? ben survival test 1.45 de kendim gördüm Ruby ile takas yapıyorlardı sonra bug lu oldukları için kaldırdılar

CreeperTerbiyecisi

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
sen ne zamandan beri minecraft oynuyorsun ? ben survival test 1.45 de kendim gördüm Ruby ile takas yapıyorlardı sonra bug lu oldukları için kaldırdılar
iyi soruyorum ozaman bu mesajı gören herkese bu arkadaştan başka modsuz pigman görüp onlarla ruby ile takas yapanınız oldu mu? :D şimdi görecez bakalım

Enokan

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Belki adamlar kör -,- sus :D kaç yıldır oynuyorsun :D minecraftta hayla pigman var [ancak kodları yok canlanamıyorlar]