oyunun minecraft.jar ındaki moblar klasöründe oyuna olmayan şunları görürsünüzherobrine gerçek değil diyen angutlar herobrine vardı ama 1.2.5 de silindi ama oyunda herobrine mob u var bu bizzat notch sölemişti ama herobrine aktif durumda dill yani herobrineyi sittim sene göremezsin
Herobrine hayla var spahx prubdcraft adlı textura packtaki moblar kısmına bakin pigman ve herobrine var!yalnız lifehunterin sözünü çalmış olacam i'm sorry notch onu hep saklıyor ama o her updatede var notch fatazilerini doldursun diye bizi kullanıyor ve ayrıca herobrineden soğukluk çeken forumdaki minecraft efsanesini okusun herobrineyi çok iyi gibi gösteriyo insan herobrineye ısınıyor
hayır önce bir domuzla insan evlenmiş pigmen çocukları olmuş, ondan sonra pigmen ölünce zobi olmuş basit mantıkpigman i ilk defa duyuyorum herobrine gibimi ?
eskiden minecraftın eski sürümlerinde villagerler yoktu bu domuzadamlar vardı bunlar zümrüt yerine ruby ile takas yaparpigman i ilk defa duyuyorum herobrine gibimi ?
çok güzel atmışsıneskiden minecraftın eski sürümlerinde villagerler yoktu bu domuzadamlar vardı bunlar zümrüt yerine ruby ile takas yapar
sen ne zamandan beri minecraft oynuyorsun ? ben survival test 1.45 de kendim gördüm Ruby ile takas yapıyorlardı sonra bug lu oldukları için kaldırdılarçok güzel atmışsıno sadece bir tane mod vardı minecrafta eklenecek olan ama eklenemeyen şeylerin modu vardı onda pigmanla takas ve ruby vardı
iyi soruyorum ozaman bu mesajı gören herkese bu arkadaştan başka modsuz pigman görüp onlarla ruby ile takas yapanınız oldu mu?sen ne zamandan beri minecraft oynuyorsun ? ben survival test 1.45 de kendim gördüm Ruby ile takas yapıyorlardı sonra bug lu oldukları için kaldırdılar