- En iyi cevaplar
- 0
tamam öyle desene yukarıda. kolay gelsin.Saldırının oluşturduğu sorunu çözmemiz gerekiyor zaten?
tamam öyle desene yukarıda. kolay gelsin.Saldırının oluşturduğu sorunu çözmemiz gerekiyor zaten?
Forum destekten talep edebilirken burada forumu küçük düşürme azmi niye? Herkese bildirim atıldı neden böyle olduğu hakkında. Bildirimi okumadan yazıyorsunuz.Haram etmekle kalmam o konuda şikayet eder devamını getiririm belli başlı bir domain adresleri var iletişim bilgileri domaini aldığı hosting'e kadar şikayet ederim o konuda kuşkum yok da yetkilerimi acil istiyorum @AdexTR
Ben de birkaç şey eklemek istiyorum:Haram etmekle kalmam o konuda şikayet eder devamını getiririm belli başlı bir domain adresleri var iletişim bilgileri domaini aldığı hosting'e kadar şikayet ederim o konuda kuşkum yok da yetkilerimi acil istiyorum @AdexTR
Forum destekten talep edebilirken burada forumu küçük düşürme azmi niye? Herkese bildirim atıldı neden böyle olduğu hakkında. Bildirimi okumadan yazıyorsunuz.
Sunucu oylama ödülleri de gitmiş. Tekrar katılabiliyor muyuz her şey yerli yerine oturduğunda?