Erkutay_
DragonBlock
- En iyi cevaplar
- 10
espriyi anlamadınDediğim gibi çocukadamları desteklemiyoruz.
espriyi anlamadınDediğim gibi çocukadamları desteklemiyoruz.
off çıldırıcam yemin ederim sizin gibi kişiler yüzünden TR gelişmiyor ya troll değil olum çıldırtmayın pc gitti diyorum yardım istiyorum adam yazıyor boş yapmanın da bir adabı vardır ama diyeboş yapmanın da bir adabı vardır ama
ellerine sağlık pcmi 4 kere otomatik herşeyi sildin içinde babamın iş dosyaları vardı hepsi silindi ve babamın daha haberi yok şu an ona ne dicem diye düşünüyorumlmadığını biliyprum ama virüsten kurtulamayacağını d
Baya komiksin hakardeşim kasayı yan yatırıp fanların içine azıcık limon ve dövülmüş nane at, yarım saat yatık şekilde pc çalışsın fanlar atıcaktır virüsü. Yalnız dikkat et virüs atılırken camları falan aç eve yayılmasın, odada da durma o sıra bayağı kuvvetli bir virüs karaciğer sirozu yapabiliyor aman diyeyim.
anlamadım hocam?************ya sor farketmez ona yaratık çünkü elmas kılıcı var pcni bitek o kurtarabilir. çünkü ************ herobrine katilleri soyundan geliyor, sadece ************ kurtarabilir, bilgisayarı tamirciden al yoksa herobrine tamirciyide öldürebilir
herobrine virüsünden gaçaman
telefondan veya başka pc den açmıştırvirüs girmiş nasıl konu açıyorsun?
o kadar kişi arasından bi benim yorumu görmemenin tesadüf olduğuna inanmıyorum yalan olduğunu düşünmeye başladım(((((( bugün haberi beklyiroum tamirciden saat 12 gibi pcyi almaya gidicem kuzenle inşallah düzeltmiştir ya
Emek verdim saygı duyellerine sağlık pcmi 4 kere otomatik herşeyi sildin içinde babamın iş dosyaları vardı hepsi silindi ve babamın daha haberi yok şu an ona ne dicem diye düşünüyorum
Eset NOD32 + ComboFix = Temiz.
Eset'te internet security özelliği için kullanmasını önerdim combofixi de temizlemesi için dalga geçiceksen git ilk başta ne işe yaradıklarını araştır.HER VİRÜSÜ SİLİYORMU ABİ
eset i bende kullanıyordum normalde o anti virüs vardı ama o herobrine clienti yüklediğim için silindi ve pc sürekli kendi kendini formatlıyordıEset'te internet security özelliği için kullanmasını önerdim combofixi de temizlemesi için dalga geçiceksen git ilk başta ne işe yaradıklarını araştır.