Daohangg
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Peki... ;(Hayır. Kabul edilmediğini söyledim. İyi günler.
Peki... ;(Hayır. Kabul edilmediğini söyledim. İyi günler.
Kabul edildi. İletişime geçiliyor.Adınız : Eray
Soyadınız : .
Yaşınız : 14 Yaşındayım , fakat bir olgunluğa sahibim.
Oyundaki adınız : RErayT
Daha önce yetkili oldunuz mu ? Olduysanız Nerede ? (Olmadıysanız olmadım yazın.) : Yetkili oldum , AppleCraftTR Ve birçok aternos sunucusunda rehberlik ve diğer yetkileri yaptım.
Günlük kaç saat aktif kalabilirsiniz? : Günlük en az 5 Saat aktif olabilirim
Neden bizimle çalışmak istiyorsunuz? : Başlıkta da dediği gibi , kaliteli bir sunucuda yetkili olmak istiyorum. Ve oyunculara yardım etmek benim en büyük zevklerimden birisi.Sizlerle çalışmayı çok isterim.
Kullanmakta olduğunuz discord adresiniz nedir? : Eray#0052
Kısa cevaplar verilmiş. Kabul Edilmedi.Adınız : Umut Enes
Soyadınız : Aslan
Yaşınız : 17
Oyundaki adınız : ZeroPlayz1
Daha önce yetkili oldunuz mu ? Olduysanız Nerede ? (Olmadıysanız olmadım yazın.) : Evet bir sürü yerde oldum.Çok fazla oldukları nerde olduklarını söylemiyeceğim.
Günlük kaç saat aktif kalabilirsiniz? : 7 - 8 saat arası aktif kalabilirim.
Neden bizimle çalışmak istiyorsunuz? : Çünkü serveriniz çok kalitelidir.
Kullanmakta olduğunuz discord adresiniz nedir? : SoildRss#4829
Size hangi görevi yaptığınızı sormamıştık. Kabul edilmedi.Adınız : Ege
Soyadınız : Dinç
Yaşınız : 14
Oyundaki adınız : EgeStrqfes
Daha önce yetkili oldunuz mu ? Olduysanız Nerede ? (Olmadıysanız olmadım yazın.) : Genelde adminlik yaparım çünkü plugin v.s yazıyorum skript yazıyorum bu yüzden tüm komutları biliyorum ama geneli bilinen serverlerde rehber oldum (UnioCraft , (Aklıma başka gelmiyor malesef)
Günlük kaç saat aktif kalabilirsiniz? : 7 - 8 saat arası aktif kalabilirim.
Neden bizimle çalışmak istiyorsunuz? : Çünkü serverinizin kaliteli olduğunu farkettim ve ayrıca oyuncu kitlesini çok sevdim sizinle çalışmaktan memnun olurum.
Kullanmakta olduğunuz discord adresiniz nedir? : ege#0210
“Türkçeyi iyi kullanmalı.” Şartını karşılamıyorsunuz. Kabul edilmedi.Adınız : Furkan
Soyadınız : Toy
Yaşınız : 14
Oyundaki adınız : embr
Daha önce yetkili oldunuz mu ? Olduysanız Nerede ? : Oldum +80 Serverde Usta Rehber Oldum (Reklam Olmasın İsim Vermiyim)
Günlük kaç saat aktif kalabilirsiniz? : 2 Saat Yada 3 Saat
Neden bizimle çalışmak istiyorsunuz? : Ben Kurumsal Konuşan Biriyim Yani Cıvıklık Sevmem Bu Yüzden Sizde Cıvıklık Sezmediğim için sizle çalışmak istiyorum
Kullanmakta olduğunuz discord adresiniz nedir? : FurkanToy_#9218
Siz Kaybedersiniz İyi Günler“Türkçeyi iyi kullanmalı.” Şartını karşılamıyorsunuz. Kabul edilmedi.
Her kelimenin baş harfini büyük yazıyorsunuz. Türkçe öğrenin. Biz hiçbir şey kaybetmeyiz.Siz Kaybedersiniz İyi Günler
(Neresi Yanlış Merak Ettim)
Bazı sunucular derken?Adınız : Eray
Soyadınız : Dişli
Yaşınız : 16
Oyundaki adınız : BiRaZErAy
Daha önce yetkili oldunuz mu ? Olduysanız Nerede ? : Kendi sunucum oldu.Bazı sunucularda mod,rehber,adminlik gibi görevlerim oldu.
Günlük kaç saat aktif kalabilirsiniz? : 3 saat ile 6 saat arası
Neden bizimle çalışmak istiyorsunuz? : Sunucuyu sizlerle beraber iyi bir yerlere getirmek için sizinle çalışmak istiyorum.Tecrübelerimle size yardım da bulunmak isterim.
Kullanmakta olduğunuz discord adresiniz nedir? : BiRaZHıRs341#6704
Kısa cevaplar verilmiş. Kabul edilmedi.Adınızsman
Soyadınız :.....
Yaşınız :17
Oyundaki adınız :AlattasGC
Daha önce yetkili oldunuz mu ? Olduysanız Nerede ? (Olmadıysanız olmadım yazın.)ldum. Faction ve skyblock serverlerinde
Günlük kaç saat aktif kalabilirsiniz? : yaklaşık 3 veya 4 saat
Neden bizimle çalışmak istiyorsunuz? : Yetkili olup sunucunuza yardım etmek istiyorum
Kullanmakta olduğunuz discord adresiniz nedir? : \\✧Q₳₮Ø✧//#8274