Bir hikaye oluşturalım mı ?

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Hemen bizim teyzeyi arayıp ne anlama geldiğini sordum.

Cullen

alt veit eg Odin
Emekli
En iyi cevaplar
18
Teyze bana "Tanrı Rusolos Csgos tarafından lanetlendin." dedi ve dehşete düştüm. Yapmam gereken tek şey...

Melihoper

mc.TurkLion.net
En iyi cevaplar
4
Sonra ise teyzenin yalan söylediğini anladım telefon numarasından ip adresine kadar ele geçirip evine ulaştım ve onu şu şekilde tehdit etmeye başladım ....

Cullen

alt veit eg Odin
Emekli
En iyi cevaplar
18
"Teyze, eğer bana bir daha yalan söyl..." duraksadım ve sonra düşündüm ki teyzeleri tehdit etmek iyi değildir. Ben sorunumu Tanrı Rusolos Csgos ile halletmeliyim. O çocuğun bana söylediği şeyin anlamını ancak o bilebilir.

Rusolos'u bulmak üzere yola çıktım.

Vearthx

-- play.ahbaplarmc.net -- 1.16.5 & 1.20.1 Survival
En iyi cevaplar
1
Yolda giderken bir anda karşıma ejderiyaa çıkı verdi ne yapıcağımı düşünürken aklıma bir fikir geldi ona seni seviyorum deyince bir anda arkasına bakmadan uçup gitti ve bende yoluma devam ettim.

Cullen

alt veit eg Odin
Emekli
En iyi cevaplar
18
Sonra aslında ejderhanın beni bırakmadığını fark ettim. Bana çiçek toplayıp geri döndü, sanırım o da beni seviyordu.

Kafasıyla sırtını işaret etti. Kanadını bir merdiven gibi kullanarak sırtına çıktım. Ona "Beni Tanrı Rusolos'a götür." dedim.

Mugetsu42

Create a Different World
En iyi cevaplar
2
Beni Gökkuşağı Köprüsüne uçurmaya başladı ve Odin'in kardeşine götürdü. Lanet olsun. Tanrı Rusolos oydu.

Cullen

alt veit eg Odin
Emekli
En iyi cevaplar
18
Hayatta olmamın sebebini keşfetmiştim. Tanrı Rusolos'u öldürmek için doğmuştum. Fakat bunu nasıl yapacağımı bilmiyordum. Ejderhaya havada sabit durmasını söyledim. Tanrının zayıf yönlerini aramaya koyuldum. Bu kadar uzaktan izlerken biraz zor oluyordu ama plansız saldırmaktan daha iyidir.

Saatlerce bilgisayar başında oturduğu için zayıf bir vücudu vardı, sanki yemek yemeye bile vakit ayırmıyordu. Kolları güçsüz duruyordu. Kendini güçlendirmek için hiçbir çaba sarfetmemiş bir tanrıyla karşı karşıyaydım.

Saldırı planım şuydu...

Haleybear

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
evet onu oldurecemhım derken saldırdı bana ejderha onun geçti beni alıp kaçtık.
Bi baktım kendimi cennet gibi yerde buldum.

AldenSH

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
53
Bir ses duyar gibi oldum, uyan artık uyan diyordu sanki biri. Uyandığımda CS:GO'yu açık görünce bir an duraksadım ve bilgisayarın başına geçtim. Sanki dokunduğum her şey eriyip gidiyor gibiydi, hangi tuşa dokunsam elimde bir sıcaklık oluyordu. Ensemde bir acı hissettim. En son duyduğum söz "o klavyeyi hemen bı.." olmuştu. Boş bir alanda uyandım...