Yardım Bağlantı uzaktaki ana PC tarafından kapatıldı hatası

Epiklava

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyun Sürümü
1.12.2
01:15:44 [INFO] [Mertehor] disconnected with: §fIOException : Varolan bir bağlantı uzaktaki bir ana bilgisayar tarafından zorla kapatıldı @ sun.nio.ch.SocketDispatcher:-2
Bu hata ne sürekli bazı oyuncular atılıyor

Cranky

Hayattaki en hakiki mürşit ilimdir.
Danışman
En iyi cevaplar
21
01:15:44 [INFO] [Mertehor] disconnected with: §fIOException : Varolan bir bağlantı uzaktaki bir ana bilgisayar tarafından zorla kapatıldı @ sun.nio.ch.SocketDispatcher:-2
Bu hata ne sürekli bazı oyuncular atılıyor

Çoğunlukla internet bağlantısıyla alakalı oluyor.

Zulu

Hurra, Die Welt Geht Unter.
En iyi cevaplar
1
Üçüncül yazılımlar yüzünden olabilir veya sunucuya yüklenmiş gereksiz Anti-Virüs pluginleri yüzünden olabilir.

Bernard

Бернард
Danışman
Geliştirici
En iyi cevaplar
61
Sunucunuzun IP/Proxy koruması yüzünden olması gerek. Kullandığınız bot koruma eklentilerini kapatıp dener misiniz? Ayrıca bu hata genelde Bungeecord sunucularda oluyor. Config dosyasınızın içerisinde olan "ip_forward:" değerini "true" yapıp dener misiniz? Eğer değer "true" iken böyle yapıyorsa eklentilerden kaynaklı olabilir. Ayrıca farklı bir çözüm olarak "servers" ayarı içerisinde olan lobi ip adresinin portuna 100 eklemek gerektiği söylenmiş. Yazdıklarım olur ise haber verir misiniz?

Epiklava

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucunuzun IP/Proxy koruması yüzünden olması gerek. Kullandığınız bot koruma eklentilerini kapatıp dener misiniz? Ayrıca bu hata genelde Bungeecord sunucularda oluyor. Config dosyasınızın içerisinde olan "ip_forward:" değerini "true" yapıp dener misiniz? Eğer değer "true" iken böyle yapıyorsa eklentilerden kaynaklı olabilir. Ayrıca farklı bir çözüm olarak "servers" ayarı içerisinde olan lobi ip adresinin portuna 100 eklemek gerektiği söylenmiş. Yazdıklarım olur ise haber verir misiniz?
Denedım ya sunucum 4 aydır acık hepp aynı eklentiler anlamadım