Onaylı Tanıtım Minecraft Titlemanager Ada leveli

Süleyman_Kaan_Yakaze

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyun Sürümü
1.8.8
ben titlemanager kullanıyorum ve ada levelini göstermesini istiyorum gösteriyor fakat bunu nasıl 1000 level olunca 1K gibi gösteririm nasıl ayarlanır söylerseniz sevinirim

RustemMikayilov

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunu sen chat kisminda yapacaksin dimi Mesela 38K Kings boyle ola bilir bunuda sen biraz internetde arastira bilirsin Tesekkurler.

Ü

Üye silindi 10466712

Ziyaretçi
PlaceholderAPI eklentisini yükle bu senin için bir placeholder kütüphanesi görevi görecektir. Daha sonra titlemanager içerisine;

YAML:
%askyblock_level%

Bunu ekleyebilirsin.

AldenSH

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
53
ben titlemanager kullanıyorum ve ada levelini göstermesini istiyorum gösteriyor fakat bunu nasıl 1000 level olunca 1K gibi gösteririm nasıl ayarlanır söylerseniz sevinirim
Titlemanager kullanmanızı önermiyorum sunucuyu çok yoran bir eklentidir, açık kodlarına bakarsanız anlayacaksınız. FeatherBoard kullanmanız daha iyi olacaktır.

Süleyman_Kaan_Yakaze

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Titlemanager kullanmanızı önermiyorum sunucuyu çok yoran bir eklentidir, açık kodlarına bakarsanız anlayacaksınız. FeatherBoard kullanmanız daha iyi olacaktır.
ErenSB diye bir arkadaş da bana titlemanageri önerdi anlamadim ikinizde lag yapiyor diyosunuz o bana titlemanageri önerdi sen bana featherboardı kafam karıştı ?

ErhanERT

www.Rabisu.com
Emektar Üye
En iyi cevaplar
57
Üzgünüm lakin tabloda ada levelini k,m tarzında göstermek için bir eklenti veyahutta bir ayar yok.