Süleyman_Kaan_Yakaze
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
- Oyun Sürümü
- 1.8.8
ben titlemanager kullanıyorum ve ada levelini göstermesini istiyorum gösteriyor fakat bunu nasıl 1000 level olunca 1K gibi gösteririm nasıl ayarlanır söylerseniz sevinirim
%askyblock_level%
Titlemanager kullanmanızı önermiyorum sunucuyu çok yoran bir eklentidir, açık kodlarına bakarsanız anlayacaksınız. FeatherBoard kullanmanız daha iyi olacaktır.ben titlemanager kullanıyorum ve ada levelini göstermesini istiyorum gösteriyor fakat bunu nasıl 1000 level olunca 1K gibi gösteririm nasıl ayarlanır söylerseniz sevinirim
ErenSB diye bir arkadaş da bana titlemanageri önerdi anlamadim ikinizde lag yapiyor diyosunuz o bana titlemanageri önerdi sen bana featherboardı kafam karıştı ?Titlemanager kullanmanızı önermiyorum sunucuyu çok yoran bir eklentidir, açık kodlarına bakarsanız anlayacaksınız. FeatherBoard kullanmanız daha iyi olacaktır.
zaten öyle yapdım fakat anlamadin dedimi ada leveli 1000 görünmesin 1K olsun uanda öyle yazsin yani onu istiyorumPlaceholderAPI eklentisini yükle bu senin için bir placeholder kütüphanesi görevi görecektir. Daha sonra titlemanager içerisine;
YAML:%askyblock_level%
Bunu ekleyebilirsin.
chatte deil niye kimse anlamiyor titlemanagerde gostermek istiyorum yan taraftaki tabda ada levelinde 1000 yerine 1k yazsin gibi istiyorumBunu sen chat kisminda yapacaksin dimi Mesela 38K Kings boyle ola bilir bunuda sen biraz internetde arastira bilirsin Tesekkurler.
ben titlemanager kullanıyorum ve ada levelini göstermesini istiyorum gösteriyor fakat bunu nasıl 1000 level olunca 1K gibi gösteririm nasıl ayarlanır söylerseniz sevinirim
tamam saol cevaplarını bekliyorumDeğiştiremezsin sanırsam.
@LordOfTürk
@ErhanERT
@LifeMCServer
Etiketlediğim arkadaşlar belki biliyorlardır. Bir el atsınlar, iyi forumlar.