O yazı tam sürüm çıktığında yazılıyor. Bu bir snapshot yani test sürümü olduğu için yazmıyorlar.Herobrine kaldırıldı yazısını görmeyince bir eksiklik olduğu kendini okuyana hissettiriyor :(. Mojang, Microsoft'un eline geçtikten sonra fazla kompleks sistemler kullanmaya ve akabinde seri güncellemeler getirmeye başladı. Takdir ediyorum..
Muhtemelen olmayacak ama Aksolotl olmasını çok isterdim, özellikle profesyönel ellerde nasıl modelleneceğini merak ediyorum.Peki bu ne olabilir?
Emin ol %100 olacak. Artık tek bir hayvan eklemiyorlar 1.14'de 3 yeni hayvan gelmişti. En iyilerini MINECON'a saklıyorlar.Muhtemelen olmayacak ama Aksolotl olmasını çok isterdim, özellikle profesyönel ellerde nasıl modelleneceğini merak ediyorum.
1.9 öncesinin PvP mekaniği geldiği zaman!Oyun hergün gelişmeye devam ediyor, grafikler üzerinde gelişmesi dikkatimi çekti. Peki sunucularımızı ne zaman 1.15'e geçiriyoruz?
Bu mesajı görünce aklıma geldi, arılar oyunda Steve'i veya Alex'i sokunca soktuğu yer şişecek mibu arılar fazla şişman olmamış mı ya?
Güncelleme üzerinde uğraşıyorlar ama 1.15'de gelmeyecek.1.15 pvp yi düzeltcekler diyorlardı bakalım...