Minecraft 1.15 İndir - İlk Gösterim

Bernard

Бернард
Danışman
Geliştirici
En iyi cevaplar
61
Herobrine kaldırıldı yazısını görmeyince bir eksiklik olduğu kendini okuyana hissettiriyor :(. Mojang, Microsoft'un eline geçtikten sonra fazla kompleks sistemler kullanmaya ve akabinde seri güncellemeler getirmeye başladı. Takdir ediyorum..

Pluginsel

★ #NerdeOEskiGünler ★
Emekli
En iyi cevaplar
0
Herobrine kaldırıldı yazısını görmeyince bir eksiklik olduğu kendini okuyana hissettiriyor :(. Mojang, Microsoft'un eline geçtikten sonra fazla kompleks sistemler kullanmaya ve akabinde seri güncellemeler getirmeye başladı. Takdir ediyorum..
O yazı tam sürüm çıktığında yazılıyor. Bu bir snapshot yani test sürümü olduğu için yazmıyorlar. :D

------

Arılar oyuna eklendi, ama belli ki 28 Eylül (MINECON'da) 1.15 için bir hayvan türü daha duyuracaklar. Peki bu ne olabilir?

----

Arıların oyuna gelmesi çok iyi oldu. HiveMC diye büyük bir Minecraft sunucusu var onlar bunu görünce çok sevinmişlerdir. Arının gelmesi ile bal ve onun gibi çeşitli eşyaların gelmesi beni daha çok mutlu etti. Düşünsenize, bir hayvan ekliyorlar ve onun sayesinde 4-5 yeni özellik geliyor. Mesela en son Panda gelmişti ve onun sayesinde Bambu Ormanları gelmişti, o geldiğine göre Bambu'da gelmişti ve Bambu ile Scaffolding(İskele) gelmişti. Mojang iyi bir iş çıkarıyor. En sevdiğim şey ise; Plains biyomları çok boş duruyordu, bu güncelleme ile birlikte bir dünya oluşturduğumuzda Plains biyomunda arıların uçtuğunu göreceğiz. Ha bu arada şunu sakın unutmayın; ağaç keserken sakın arı yuvasını kırmayın! (Artık ağaç keserken bile dikkatli olacağız, harika.)

Son düzenleme:

Mugetsu42

Create a Different World
En iyi cevaplar
2
Minecraft, Mojang tarafından böyle renklendirilmeye devam ettikçe insanların Minecraft'a olan ilgi ve alakaları da artıyor. Ben bu sürümün çok sevileceğini düşünüyorum açıkçası. Çünkü bu sürüme, bize gerçek hayattaymışız gibi hissettirecek şeylerden bir tutam daha eklemişler.

Pluginsel

★ #NerdeOEskiGünler ★
Emekli
En iyi cevaplar
0
Muhtemelen olmayacak ama Aksolotl olmasını çok isterdim, özellikle profesyönel ellerde nasıl modelleneceğini merak ediyorum.
Emin ol %100 olacak. Artık tek bir hayvan eklemiyorlar 1.14'de 3 yeni hayvan gelmişti. En iyilerini MINECON'a saklıyorlar.

Astor

Titanik
En iyi cevaplar
0
Yakında oyuna yerçekim sistemi gelirse skyblock, skywars, skypvp pert. Arılar getirildi, bu gerçekten güzel. Minecraft'ın daha da gelişmesi dileğiyle...

AldenSH

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
53
Oyun hergün gelişmeye devam ediyor, grafikler üzerinde gelişmesi dikkatimi çekti. Peki sunucularımızı ne zaman 1.15'e geçiriyoruz?

LavivaSurvival

IP: LavivaNW.Keyubu.Com
En iyi cevaplar
2
Arıları çok severim'de biraz daha tatlı yapabilirlerdi bu şekilde sevimsizler ama gerçekten güzel yenilik arılar şarttı.
Artık arabalar'da gelsin ya :D her sürümde onu bekliyorum galiba 2.0.0 sürümünde görücem​