Naturalcraft.Keyubu.com|Yeni Açıldık | SURVİVAL | Birbirinden Güzel Sistemler | 1.8| Takım Turnuvaları | Haydi Sende Aramıza Katıl

Samet77

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
1
Sunucumuza etiketleme sistemi getirilmiştir konuyu açacak olursak chat'e bir oyuncu ismini etiketliyorsunuz örneğin CrazySamet_YT yazarsanız chat'e oyuncu aktif ise @CrazySamet_YT olarak gidecektir ve o oyuncuya özel olarak'ta bildirilecektir. güncel +

Samet77

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
1
Sunucuya Timber plugini eklenmiştir ayrıca yeni özellikler olarak madende taş kazarken sihirli yumurta çıkma ihitmali gelmiştir MVIP+ ya /kafa özelliği eklenmiştir. güncel +

Samet77

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
1
Sunucumuza /rapor özelliği eklenmiştir sunucumuz 6GB ram olmuştur Nether aktif hale gelmiştir sunucumuz tekrardan aktif.

ChiaX

Team Arcenia
Emektar Üye
En iyi cevaplar
37
Hiç fena değil, başarılar. Ziyaretinize de gelirim bu arada. :cool:

Samet77

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
1
Sunucu yetkilileri acemi konu tasarımı çalıntı her survival sunucusunda olan seyler cokta fark goremedım buildlerin yarısı schem 0/10
vipi kestik diye jail yedik ss görmeden sorgusuz sualsiz sebebi neymis ortada yok :)) vip pozitif oyuncular negatif konuma atılmış bukadar elestirmemin sebebindeki en buyuk olay viplerin korunması kestığımde tüm yetkililer tpa olup jaile attı itemlerini falan geri verdiler biz ölürsek takan yok yanı fazla bıse demek ıstemıorum :şamar::şamar:
Bu konuda tamamen haksızsınız zaten vipleri oyunculardan ayrı tutmadığımız göstermek için kitleri düşük seviyede ve ben size diyorumki discord gelin hack kontrolü yapıcağım yok f3 bas f2 bas ss al çalıştır gir %appdata% gir .minercaft gir screnshots gir si hizliresim e yükle bana at diyorum yok ben daha nasıl bir sebep arıya bilirim sizi jail e atmak için !

Samet77

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
1
sen her hile denilen kişiyi böle appdatadan resimsden videomu ssmi istiyosun :DD nası bi server oldugunuz ortada 0/10
dc gelmzse ne yapmamı bekliyorsun ? direk jail atıncada nasıl server bu kanıt olmadan jail atıyor diyorsunuz yani çok saçmalıyorsunuz boş yapmayın bence bu arada ddos attığınızı gerekli yerlere bildirdim gerekli işlemleri başlatıcağım

Samet77

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
1
Sunucumuz'a yeni özellikler eklenmiştir birisi /randomtp (/wild yazarakta çalışır) sizi random biryere ışınlar warp ormanda çalışır sadece diğeri ise /ench (P5 Eşyalara Kadar Ench Basabilir) sadece viplere eklenmiştir.

spexxia

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sunucumuz'a yeni özellikler eklenmiştir birisi /randomtp (/wild yazarakta çalışır) sizi random biryere ışınlar warp ormanda çalışır sadece diğeri ise /ench (P5 Eşyalara Kadar Ench Basabilir) sadece viplere eklenmiştir.
Sunucu ne zaman açılacak