sıradanarda
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
çalışanlar çok iyiler ve ikincisi sadelik ile modlar arasındaki denge iyi olmuş
teşekkürler elimizden gelenin en iyisini yapmaya calışıyoruzçalışanlar çok iyiler ve ikincisi sadelik ile modlar arasındaki denge iyi olmuş
oyun isminizi merak ettimde sorabilirmiyim ?çalışanlar çok iyiler ve ikincisi sadelik ile modlar arasındaki denge iyi olmuş
ardaozluoyun isminizi merak ettimde sorabilirmiyim ?
beklemekteyimHiç fena değil, başarılar. Ziyaretinize de gelirim bu arada.![]()
Bu konuda tamamen haksızsınız zaten vipleri oyunculardan ayrı tutmadığımız göstermek için kitleri düşük seviyede ve ben size diyorumki discord gelin hack kontrolü yapıcağım yok f3 bas f2 bas ss al çalıştır gir %appdata% gir .minercaft gir screnshots gir si hizliresim e yükle bana at diyorum yok ben daha nasıl bir sebep arıya bilirim sizi jail e atmak için !Sunucu yetkilileri acemi konu tasarımı çalıntı her survival sunucusunda olan seyler cokta fark goremedım buildlerin yarısı schem 0/10
vipi kestik diye jail yedik ss görmeden sorgusuz sualsiz sebebi neymis ortada yok) vip pozitif oyuncular negatif konuma atılmış bukadar elestirmemin sebebindeki en buyuk olay viplerin korunması kestığımde tüm yetkililer tpa olup jaile attı itemlerini falan geri verdiler biz ölürsek takan yok yanı fazla bıse demek ıstemıorum :şamar::şamar:
dc gelmzse ne yapmamı bekliyorsun ? direk jail atıncada nasıl server bu kanıt olmadan jail atıyor diyorsunuz yani çok saçmalıyorsunuz boş yapmayın bence bu arada ddos attığınızı gerekli yerlere bildirdim gerekli işlemleri başlatıcağımsen her hile denilen kişiyi böle appdatadan resimsden videomu ssmi istiyosunD nası bi server oldugunuz ortada 0/10
Sunucumuz'a yeni özellikler eklenmiştir birisi /randomtp (/wild yazarakta çalışır) sizi random biryere ışınlar warp ormanda çalışır sadece diğeri ise /ench (P5 Eşyalara Kadar Ench Basabilir) sadece viplere eklenmiştir.
Sunucu ne zaman açılacakSunucumuz'a yeni özellikler eklenmiştir birisi /randomtp (/wild yazarakta çalışır) sizi random biryere ışınlar warp ormanda çalışır sadece diğeri ise /ench (P5 Eşyalara Kadar Ench Basabilir) sadece viplere eklenmiştir.
Sunucumuz 6GB den 10GB olucak ve lokasyon değişicek bunları yapmasını için keyubudan haber bekliyorum geldiğinde hemen açıcağım sunucuyuSunucu ne zaman açılacak