Erenögutcu
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Ya umarım ya yapacağım hiçbir şey yok hani opskyblockta yaptık o da tutmadı.İyi şanslar dilerim, umarım pişman olmazsınız.
Ya umarım ya yapacağım hiçbir şey yok hani opskyblockta yaptık o da tutmadı.İyi şanslar dilerim, umarım pişman olmazsınız.
Konu tasarımı kötü , konuda detaylı bilgi verilmemiş , diğer sunuculardan önde tutan bir özelliği yok , yeni bir şey değil ve reklamı yapılmamış. Oynanması için bir sebep yok bence.işte diyorum yenilik diye herkesin alıştığı o sunucuları bırakıp yeni sunucularla oyun eğlencelerine eğlence katacaklar.
reklamı yapıldı konu tasarımı yapıldı yaniKonu tasarımı kötü , konuda detaylı bilgi verilmemiş , diğer sunuculardan önde tutan bir özelliği yok , yeni bir şey değil ve reklamı yapılmamış. Oynanması için bir sebep yok bence.
@Mucosoft sunucunun reklamını dün paylaşmadım 2 haftadır öyle.Merhaba @Erenögutcu, sunucunun reklamını dün mü paylaştın? Eğer öyle ise biraz beklemelisin. Daha erken bir şey demek için.
Konu tasarımında oyuncuların dikkatini çekiyoruz. Yeni özellikler getiriyoruz. Adalarında yeni yeni biyomlar sunuyoruz. Sunucumuz aslında emek ve op'un karışımı gibi bir şey. Bu özellikler yüzünden zaten SkyChunk deniyor.Konu tasarımında oyuncuların dikkatini çekmen lazım, sunucuda arkadaşlarınla toplanıp kendi rütbeni rehbere veya oyuncuya düşürüp oyun oynamalı, sohbet etmelisin, oyuncular sunuculara eğlenmek için girer, onları fazla zorlamayacak şeyler yapmalısın (zorlamayacak dediysem op değil) ve bir amaçları olmalı ki sunucuda sıkılmadan oynasınlar.
Sağlam bir reklam yaptım oysaki çok güzel bir konu tasarımı yaptım elimden geldiğince. Aslında ünlü sunucular tutmuyor ben görüyorum yeni açılmış zibilyon tane sunucu var ve onlar da burda reklam yapıyor. Yaptıkları reklamlara eleştirel yorum bile geliyor. Ama nedense benim ki hiç görülmemiş gibi oluyor.Dostum, sağlam bir reklam gerek artık maalesef ki oyuncular ünlü sunucularda takılmakta yeni sunucular artık tutmuyor :c
İlk olarak paint kullanmadım photoshop kullandım. Ama önerilerin için teşekkürler.Reklamda ki yazıyı okucam diye miyop oldum kardeşim. Paintten yaparsan işini tabi tutmaz, mavi arkaplanın üzerine kırmızı yazı yazmışsın okunmuyor. Logonuz olduğunu tahmin ettiğim karakterleri beyaz arkaplanın üzerine rastgele sağa sola koymuşsun. Görüntü kalitesi de HD değil. Bir de bu sadece senlik bir durum değil ama niye bütün Minecraft sunucu reklamlarının ismi karman çorman. Oraya 50 bin tane yazı yazılınca benim şahsen girip konuya bakasım gelmiyor. Daha sadece ve ilgi çekici isimler koysanıza konularınızın ismine. Konu içeriğinde de özellikleri saydırırsınız.
Bence baştan yapın tasarımı, ayrıca paint değilde Photoshop kullamışsanız büyük ihtimal jpeg olarak kaydetmişsiniz görüntüyü. Png olarak kaydederseniz daha düzgün bir görüntü alırsınız.İlk olarak paint kullanmadım photoshop kullandım. Ama önerilerin için teşekkürler.
Evet onu şimdi farkettim oysaki png olarak kaydedecektim fakat bir hata ile jpeg olarak kaydetmişimBence baştan yapın tasarımı, ayrıca paint değilde Photoshop kullamışsanız büyük ihtimal jpeg olarak kaydetmişsiniz görüntüyü. Png olarak kaydederseniz daha düzgün bir görüntü alırsınız.