Neden Kimse Sunucumuza Gelmiyor

Liwany

Yaşa Mustafa Kemal Paşa!
En iyi cevaplar
0
Konunu amatör sunuculara açmışsın orası çok kullanıcıların baktığı bir yer değil.

Liwany

Yaşa Mustafa Kemal Paşa!
En iyi cevaplar
0
Parayı veren düdüğü çalıyor forumda mesela paralı bir reklam yapmadan çok zor şimdiki kitle oyuncusu çok olan sunucularda oynamak istiyor. (Örn: Bildirim konu sabitleme üste banner gibi...)

aynkarşim

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
paran yok reklam yok herkesin oynadığı türde açmamışsın niye oyuncu gelmesini bekliyorsun anlamadım?

LavivaSurvival

IP: LavivaNW.Keyubu.Com
En iyi cevaplar
2
Buraya gelmeden önce ilk konunuza baktımda o konu tasarımıyla oyuncu çekmek zaten zor.
çok amatör duruyosunuz oyuncular bunu anlar ve neden emek verelimki der 1 haftaya kapanacak sunucu gibi duruyo açıkcası. birde türk sunucularını örnek alma sözüm büyük sunucular için değil tabi ama diğer hub olmayan sunucular için diyorum onları sakın örnek alma. sana önerim yabancı sunuculara git biraz oyna farkı anlayacaksın genelde ben oralarda oynarım aklıma fikir gelir serverime eklerim.​

Erenögutcu

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Buraya gelmeden önce ilk konunuza baktımda o konu tasarımıyla oyuncu çekmek zaten zor.
çok amatör duruyosunuz oyuncular bunu anlar ve neden emek verelimki der 1 haftaya kapanacak sunucu gibi duruyo açıkcası. birde türk sunucularını örnek alma sözüm büyük sunucular için değil tabi ama diğer hub olmayan sunucular için diyorum onları sakın örnek alma. sana önerim yabancı sunuculara git biraz oyna farkı anlayacaksın genelde ben oralarda oynarım aklıma fikir gelir serverime eklerim.​
Dediğim gibi bizim SkyChunk yurtdışındaki sunucularda var

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
piyasada çok fazla skyblock sunucusu var cidden çok fazla kitlenin ihtiyacı kalmamıştır belki daha fazla sunucuya ayrıca okullar açılıyor sunucunda user olsa bile sayı 20'leri zar zor geçer. LavivaSurvival çok iyi bi noktaya değinmiş emek sunucusu yani bi insan bir şeye emek vericekse buna değicek bir şey olması lazım + yine başa dönüyorum okullar açılıyor emek vericek kitle derslere dönmüştür çoktan :D

Erenögutcu

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
piyasada çok fazla skyblock sunucusu var cidden çok fazla kitlenin ihtiyacı kalmamıştır belki daha fazla sunucuya ayrıca okullar açılıyor sunucunda user olsa bile sayı 20'leri zar zor geçer. LavivaSurvival çok iyi bi noktaya değinmiş emek sunucusu yani bi insan bir şeye emek vericekse buna değicek bir şey olması lazım + yine başa dönüyorum okullar açılıyor emek vericek kitle derslere dönmüştür çoktan :D
Evet doğru okullar başlıycak zamanlama kötü

MrHappy

belki de bundan, artık hüznü ve acıyı paylaşıyoruz
En iyi cevaplar
0
MC Türk oyuncuları (%90'ının çocukların oluşturduğu kitle) her zaman dandik sunucuya gider. Harita desen leş, sistemler desen leş, kadro desen leş.

Bu çocukların kuyrukları olduğu birkaç tane çocuk youtuber var ya, işte onlar bu sunucuya bir gelse ''AHA BU ABİ BİLE BU SUNUCUDAYSA BENDE GELİM'' derler. Anca öyle kasılır işte oyuncu.