Erenögutcu
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Ya nolur gelinn ya 2 haftadır uğraşıyorum
Aynen şu alım varmıcılar nefret ediyorum bu tür insanlardan...Gelen geliyor ama napıyım gelen herkes "alım varmı?" diye soruyor. Yok deyince de hemen çıkıyorlar.
Evet bende nefret ediyorumAynen şu alım varmıcılar nefret ediyorum bu tür insanlardan...
Yok "Minecraft Türk Sunucuları" kısmınada açtım oysakiKonunu amatör sunuculara açmışsın orası çok kullanıcıların baktığı bir yer değil.
Yeterli bütçe yok amaParayı veren düdüğü çalıyor forumda mesela paralı bir reklam yapmadan çok zor şimdiki kitle oyuncusu çok olan sunucularda oynamak istiyor. (Örn: Bildirim konu sabitleme üste banner gibi...)
Para olmadan bu işe girmek aşırı saçma.Yeterli bütçe yok ama
Dediğim gibi bizim SkyChunk yurtdışındaki sunucularda varBuraya gelmeden önce ilk konunuza baktımda o konu tasarımıyla oyuncu çekmek zaten zor.
çok amatör duruyosunuz oyuncular bunu anlar ve neden emek verelimki der 1 haftaya kapanacak sunucu gibi duruyo açıkcası. birde türk sunucularını örnek alma sözüm büyük sunucular için değil tabi ama diğer hub olmayan sunucular için diyorum onları sakın örnek alma. sana önerim yabancı sunuculara git biraz oyna farkı anlayacaksın genelde ben oralarda oynarım aklıma fikir gelir serverime eklerim.
Evet doğru okullar başlıycak zamanlama kötüpiyasada çok fazla skyblock sunucusu var cidden çok fazla kitlenin ihtiyacı kalmamıştır belki daha fazla sunucuya ayrıca okullar açılıyor sunucunda user olsa bile sayı 20'leri zar zor geçer. LavivaSurvival çok iyi bi noktaya değinmiş emek sunucusu yani bi insan bir şeye emek vericekse buna değicek bir şey olması lazım + yine başa dönüyorum okullar açılıyor emek vericek kitle derslere dönmüştür çoktan![]()