ResLavPect
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Malesef EVETNormal 1.12.2de crash veriyor mu?
Malesef EVETNormal 1.12.2de crash veriyor mu?
Hafıza arttırmak için kullanılan javanın da çökmeye sebep olacağını araştırırken gördüm. Eğer öyle bir şey kullanıyorsan ayarını 512mb yapmayı deneyebilirsin.Malesef EVET
Minecrafta verdigim rami 512 mb'mı çek diyorsun yani?Hafıza arttırmak için kullanılan javanın da çökmeye sebep olacağını araştırırken gördüm. Eğer öyle bir şey kullanıyorsan ayarını 512mb yapmayı deneyebilirsin.
Bunu mojang'ın bir destek talebinde okudum.. Minecraft ramini kastettiğini sanmıyorum. ''Java argument'' ile arttırılan hafızadan bahsediyor.Minecrafta verdigim rami 512 mb'mı çek diyorsun yani?
Minecraft Orjinal LauncherBunu mojang'ın bir destek talebinde okudum.. Minecraft ramini kastettiğini sanmıyorum. ''Java argument'' ile arttırılan hafızadan bahsediyor.
Hangi launcher'i kullanıyorsun?
JVM Argument kodlarını verirsen 512MB yapabilirimBunu mojang'ın bir destek talebinde okudum.. Minecraft ramini kastettiğini sanmıyorum. ''Java argument'' ile arttırılan hafızadan bahsediyor.
Bunu mojang'ın bir destek talebinde okudum.. Minecraft ramini kastettiğini sanmıyorum. ''Java argument'' ile arttırılan hafızadan bahsediyor.
LabyMod Daha 4 Saat Önce Sitesinden İndirildiMB olarak ram düşürmeyi bilmiyorum, ki en az 1 gb vermek daha mantıklı.
Bir başka destek talebinde komple javayı ve minecraft'ı silip en baştan yüklemeyi önermişler.
Bu arada sorun normal 1.12.2'de oluyor dedin de LabyMod kaynaklı olma ihtimalini de düşünmek lazım. LabyMod güncel mi peki? Şu anda bilgisayarındaki her şeyi güncelliyoruz![]()
Tamamen Güncellendi bilgisayarım ilk kutusundan cıkardıgımdaki kokusunu hatırlıyorumMB olarak ram düşürmeyi bilmiyorum, ki en az 1 gb vermek daha mantıklı.
Bir başka destek talebinde komple javayı ve minecraft'ı silip en baştan yüklemeyi önermişler.
Bu arada sorun normal 1.12.2'de oluyor dedin de LabyMod kaynaklı olma ihtimalini de düşünmek lazım. LabyMod güncel mi peki? Şu anda bilgisayarındaki her şeyi güncelliyoruz![]()
Peki crash problemi onu indirdikten sonra mı başladı?LabyMod Daha 4 Saat Önce Sitesinden İndirildi
Assında şöyle başladı bir mc rp serverine girecektim bunun içinde 1.12.2 sürümü zorunluydu ve laby moda yani 1.12.2 sürümü direk hatalıydı benim bilgisayarım da sonra labymod indirdim ve hiçbir değişiklik olmadı yani Normal eklentisiz minecraft'ta çöküyordu Eklentili Minecraft'ta çöküyordu.Peki crash problemi onu indirdikten sonra mı başladı?
1.12.2 üzeri sürümler de çöküyor mu?Assında şöyle başladı bir mc rp serverine girecektim bunun içinde 1.12.2 sürümü zorunluydu ve laby moda yani 1.12.2 sürümü direk hatalıydı benim bilgisayarım da sonra labymod indirdim ve hiçbir değişiklik olmadı yani Normal eklentisiz minecraft'ta çöküyordu Eklentili Minecraft'ta çöküyordu.
1.12.2 üzerinde çöküyor teamextreme harici olur çünkü team extreme hesap çalıyor1.12.2 üzeri sürümler de çöküyor mu?
Orijinal launcher üzerinden yapılabilecek tüm çözüm yollarını denedik. Bir başka launcher kullanmayı deneyelim mi şimdi de?