Yardım Minecraft 1.12.2 Çökme Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cullen

alt veit eg Odin
Emekli
En iyi cevaplar
18

MB olarak ram düşürmeyi bilmiyorum, ki en az 1 gb vermek daha mantıklı.
Bir başka destek talebinde komple javayı ve minecraft'ı silip en baştan yüklemeyi önermişler.

Bu arada sorun normal 1.12.2'de oluyor dedin de LabyMod kaynaklı olma ihtimalini de düşünmek lazım. LabyMod güncel mi peki? Şu anda bilgisayarındaki her şeyi güncelliyoruz :lol:

ResLavPect

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bir başka destek talebinde komple javayı ve minecraft'ı silip en baştan yüklemeyi önermişler.

Bu arada sorun normal 1.12.2'de oluyor dedin de LabyMod kaynaklı olma ihtimalini de düşünmek lazım. LabyMod güncel mi peki? Şu anda bilgisayarındaki her şeyi güncelliyoruz :lol:
LabyMod Daha 4 Saat Önce Sitesinden İndirildi

ResLavPect

Marangoz
En iyi cevaplar
0

Tamamen Güncellendi bilgisayarım ilk kutusundan cıkardıgımdaki kokusunu hatırlıyorum :D

ResLavPect

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Peki crash problemi onu indirdikten sonra mı başladı?
Assında şöyle başladı bir mc rp serverine girecektim bunun içinde 1.12.2 sürümü zorunluydu ve laby moda yani 1.12.2 sürümü direk hatalıydı benim bilgisayarım da sonra labymod indirdim ve hiçbir değişiklik olmadı yani Normal eklentisiz minecraft'ta çöküyordu Eklentili Minecraft'ta çöküyordu.

Cullen

alt veit eg Odin
Emekli
En iyi cevaplar
18
Assında şöyle başladı bir mc rp serverine girecektim bunun içinde 1.12.2 sürümü zorunluydu ve laby moda yani 1.12.2 sürümü direk hatalıydı benim bilgisayarım da sonra labymod indirdim ve hiçbir değişiklik olmadı yani Normal eklentisiz minecraft'ta çöküyordu Eklentili Minecraft'ta çöküyordu.
1.12.2 üzeri sürümler de çöküyor mu?
Orijinal launcher üzerinden yapılabilecek tüm çözüm yollarını denedik. Bir başka launcher kullanmayı deneyelim mi şimdi de?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...