- En iyi cevaplar
- 18
Aslında technic launcher deneyebiliriz. En güvenilir seçenek o.1.12.2 üzerinde çöküyor teamextreme harici olur çünkü team extreme hesap çalıyor
Aslında technic launcher deneyebiliriz. En güvenilir seçenek o.1.12.2 üzerinde çöküyor teamextreme harici olur çünkü team extreme hesap çalıyor
labymod indiriliyormu pekiAslında technic launcher deneyebiliriz. En güvenilir seçenek o.
Araştığımda gördüm. Biz önce oyunun çökmesini engelleyelim de labymod 2. derdimiz.labymod indiriliyormu peki
ben direk .minecraft'ın içini sildimAraştığımda gördüm. Biz önce oyunun çökmesini engelleyelim de labymod 2. derdimiz.
Hiçbiri olmazsa hepten java minecraft tekrar yüklemeyi deneyebiliriz. Minecraft save dosyaları hariç hepsini silerek. Sen minecraft'ı tekrar yüklerken o dosyaları silmiş miydin
Bu arada technic launcher geçici çözüm olsun. Biz mojang'ın kendisinden destek talep etmeliyiz benceben direk .minecraft'ın içini sildim
Tamam Abi bu arada preye ihtiyacın varmı 3 saatlik bir samimiyetimiz oluştuBu arada technic launcher geçici çözüm olsun. Biz mojang'ın kendisinden destek talep etmeliyiz bence
Bunları kullanabilirsin. Güncelleme, java, silip yükleme yollarını denediğini de belirt.
help.mojang.com/customer/portal/emails/new
bugs.mojang.com
Premium hesabım zaten var, hem abi de değilim. Fakat elimden gelenin en iyisini yaptım. Sen eşsiz bir probleme sahipsin.Tamam Abi bu arada preye ihtiyacın varmı 3 saatlik bir samimiyetimiz oluştu![]()
hocam dosyası yoktuPremium hesabım zaten var, hem abi de değilim. Fakat elimden gelenin en iyisini yaptım. Sen eşsiz bir probleme sahipsin.
Technic launcher'i denedikten sonra olup olmadığını yazarsın, ben çıkıyorum. İyi geceler.
Bu arada crash kısmı yok dedin ve direkt logları attın, crash kısmı neden yok anlamadım.
Hocam bu arada tecnic launcher 0 kasma rahat oynuyorum, Tüm sürümlerdePremium hesabım zaten var, hem abi de değilim. Fakat elimden gelenin en iyisini yaptım. Sen eşsiz bir probleme sahipsin.
Technic launcher'i denedikten sonra olup olmadığını yazarsın, ben çıkıyorum. İyi geceler.
Bu arada crash kısmı yok dedin ve direkt logları attın, crash kısmı neden yok anlamadım.
O halde sorunu çözdük sayılır. Technich launcher üzerinden LabyMod indiriliyor olması lazım. Yine de ana launcher için mojang desteği gerekiyor.Hocam bu arada tecnic launcher 0 kasma rahat oynuyorum
Hocam gerisini yarın halletsek gözümü akamıyozumO halde sorunu çözdük sayılır. Technich launcher üzerinden LabyMod indiriliyor olması lazım. Yine de ana launcher için mojang desteği gerekiyor.
Hocam,selam yine ben dün akşam labymod technic launcher'e yüklenir demiştin fakat labymod 1.12.2 sürümü technic launcher de yok ne yapmalıyım team extreme launcherden fake preminyum hesapla girmeye çalıştım o launcher da çöküyorO halde sorunu çözdük sayılır. Technich launcher üzerinden LabyMod indiriliyor olması lazım. Yine de ana launcher için mojang desteği gerekiyor.
Mojang'a destek talebi oluşturmamız lazım. Kendin attığım linkler üzerinden sorunu belirtebilir misin? Yardım edebilirim.Hocam,selam yine ben dün akşam labymod technic launcher'e yüklenir demiştin fakat labymod 1.12.2 sürümü technic launcher de yok ne yapmalıyım team extreme launcherden fake preminyum hesapla girmeye çalıştım o launcher da çöküyor
Oluşturuyorum, hemen.Mojang'a destek talebi oluşturmamız lazım. Kendin attığım linkler üzerinden sorunu belirtebilir misin? Yardım edebilirim.
mojanga destek açtım açtıktan 1 2 saat sonra normal minecraft launcherinde çökme sorunu dindi fakat labymod sorun yaratıyorMojang'a destek talebi oluşturmamız lazım. Kendin attığım linkler üzerinden sorunu belirtebilir misin? Yardım edebilirim.