Yardım Minecraft 1.12.2 Çökme Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cullen

alt veit eg Odin
Emekli
En iyi cevaplar
18
labymod indiriliyormu peki
Araştığımda gördüm. Biz önce oyunun çökmesini engelleyelim de labymod 2. derdimiz.
Hiçbiri olmazsa hepten java minecraft tekrar yüklemeyi deneyebiliriz. Minecraft save dosyaları hariç hepsini silerek. Sen minecraft'ı tekrar yüklerken o dosyaları silmiş miydin

ResLavPect

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Araştığımda gördüm. Biz önce oyunun çökmesini engelleyelim de labymod 2. derdimiz.
Hiçbiri olmazsa hepten java minecraft tekrar yüklemeyi deneyebiliriz. Minecraft save dosyaları hariç hepsini silerek. Sen minecraft'ı tekrar yüklerken o dosyaları silmiş miydin
ben direk .minecraft'ın içini sildim

Cullen

alt veit eg Odin
Emekli
En iyi cevaplar
18
ben direk .minecraft'ın içini sildim
Bu arada technic launcher geçici çözüm olsun. Biz mojang'ın kendisinden destek talep etmeliyiz bence

Bunları kullanabilirsin. Güncelleme, java, silip yükleme yollarını denediğini de belirt.
help.mojang.com/customer/portal/emails/new
bugs.mojang.com

ResLavPect

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bu arada technic launcher geçici çözüm olsun. Biz mojang'ın kendisinden destek talep etmeliyiz bence

Bunları kullanabilirsin. Güncelleme, java, silip yükleme yollarını denediğini de belirt.
help.mojang.com/customer/portal/emails/new
bugs.mojang.com
Tamam Abi bu arada preye ihtiyacın varmı 3 saatlik bir samimiyetimiz oluştu :D

Cullen

alt veit eg Odin
Emekli
En iyi cevaplar
18
Tamam Abi bu arada preye ihtiyacın varmı 3 saatlik bir samimiyetimiz oluştu :D
Premium hesabım zaten var, hem abi de değilim. Fakat elimden gelenin en iyisini yaptım. Sen eşsiz bir probleme sahipsin.
Technic launcher'i denedikten sonra olup olmadığını yazarsın, ben çıkıyorum. İyi geceler.

Bu arada crash kısmı yok dedin ve direkt logları attın, crash kısmı neden yok anlamadım.

ResLavPect

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Premium hesabım zaten var, hem abi de değilim. Fakat elimden gelenin en iyisini yaptım. Sen eşsiz bir probleme sahipsin.
Technic launcher'i denedikten sonra olup olmadığını yazarsın, ben çıkıyorum. İyi geceler.

Bu arada crash kısmı yok dedin ve direkt logları attın, crash kısmı neden yok anlamadım.
hocam dosyası yoktu

ResLavPect

Marangoz
En iyi cevaplar
0

Hocam bu arada tecnic launcher 0 kasma rahat oynuyorum, Tüm sürümlerde

ResLavPect

Marangoz
En iyi cevaplar
0
O halde sorunu çözdük sayılır. Technich launcher üzerinden LabyMod indiriliyor olması lazım. Yine de ana launcher için mojang desteği gerekiyor.
Hocam,selam yine ben dün akşam labymod technic launcher'e yüklenir demiştin fakat labymod 1.12.2 sürümü technic launcher de yok ne yapmalıyım team extreme launcherden fake preminyum hesapla girmeye çalıştım o launcher da çöküyor

Cullen

alt veit eg Odin
Emekli
En iyi cevaplar
18
Hocam,selam yine ben dün akşam labymod technic launcher'e yüklenir demiştin fakat labymod 1.12.2 sürümü technic launcher de yok ne yapmalıyım team extreme launcherden fake preminyum hesapla girmeye çalıştım o launcher da çöküyor
Mojang'a destek talebi oluşturmamız lazım. Kendin attığım linkler üzerinden sorunu belirtebilir misin? Yardım edebilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...