Yardım Yardım Edin Localhost serverim için

xSkyLake

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben Var Çalışıyor Ama Mesela Tagları Ayarladım Çalışmıyor /day - /sun - /time set day - /tp Gibi Essentials Komutlarını Kullanamıyorum?????

Cranky

Hayattaki en hakiki mürşit ilimdir.
Danışman
En iyi cevaplar
21
Ben Var Çalışıyor Ama Mesela Tagları Ayarladım Çalışmıyor /day - /sun - /time set day - /tp Gibi Essentials Komutlarını Kullanamıyorum?????

Nasıl bir hata alıyorsunuz fotoğraf atabilme şansınız var mı?

xSkyLake

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
sorun orda hata bile almıyorum sizin serverime gelebilme şansınız varmı????

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
Son sürüm EssentialsX ve Spigot/Paper 1.8.8 kullandığınıza emin misiniz? Konsolda veya loglarda herhangi bir hata var mı?

xSkyLake

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Son sürüm EssentialsX ve Spigot/Paper 1.8.8 kullandığınıza emin misiniz? Konsolda veya loglarda herhangi bir hata var mı?
Evet EssentialsX diye indiriyorum EssentialsX,EssentialsXAntibuild,EssentialsXChat felan diye iniyor klasöre koyuyorum sonra /time set day - /day - /tp - /give gibi komutları kullanamıyorum chate /day yazıyorum hiçbişe olmuyor konsoldan yazıyorum yine hiçbişi olmuyor.

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
Evet EssentialsX diye indiriyorum EssentialsX,EssentialsXAntibuild,EssentialsXChat felan diye iniyor klasöre koyuyorum sonra /time set day - /day - /tp - /give gibi komutları kullanamıyorum chate /day yazıyorum hiçbişe olmuyor konsoldan yazıyorum yine hiçbişi olmuyor.

Komutları yazdıktan sonra konsolda veya loglarda çıkan hataları atar mısın.

Son düzenleme: