bu konu sadece bildirim gelsin diye açılmıştır

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
yarın sabah buraya geldiğimde en az 1 bildirim istiyorum arkadaşlar. konu altında istediğiniz kadar boş yapabilir, muhabbet edebilirsiniz. edebiyat, felsefe ve bilim üzerine konuşulması tercihimdir. dank mimler ve jojo referanslarını da unutmamak lazım. hukuk okuyanlar buradaysa DM yoluyla iletişime geçmelerini istiyorum. deep, dark fantasies. hayırlı geceler.

136965

FFHD

orda her kiminleysen, belki sevgilinleysen...
En iyi cevaplar
21
yalan, yalan söylüyorsun!

They001

Zombi Katili
En iyi cevaplar
2
Hukuk okuyanın aklı yoktur. Belediye merkezlerinin yanında bulunan kocaman cb resminin asılı olduğu binaya girin. Ardından the-hukuk-protector adında bir bilinç akışı iğnesi size enjekte edilecektir. Bir gün işiniz hukuka düşerse baş parmağınızı avuç içine doğru büküp elinizi mahkeme salonuna bakacak şekilde kaldırın. Hukuk sizin için çalışmaya başlayacaktır arkadaşlar. Beğenip paylaşırsak bilmeyenler de faydalanabilir.

Bernard

Бернард
Danışman
Geliştirici
En iyi cevaplar
61
Ses, a... Ses deneme si a

bildirim geliyo mu

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
Benim zamanımda böyle konular yüzünden uyarı yerdin. Hatırlıyorum o dönemlerde Sokrates’in filozofisi hakkında konu açmıştım, bir kelimede ayırmamam gereken bir “-da”yı ayırdığım için neredeyse perma ban yiyordum. Siz milenyum çocukları kolaya çok alışmışsınız. Eskiden forumda resim atmak için binary bilmen gerekiyordu.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Benim zamanımda böyle konular yüzünden uyarı yerdin. Hatırlıyorum o dönemlerde Sokrates’in filozofisi hakkında konu açmıştım, bir kelimede ayırmamam gereken bir “-da”yı ayırdığım için neredeyse perma ban yiyordum. Siz milenyum çocukları kolaya çok alışmışsınız. Eskiden forumda resim atmak için binary bilmen gerekiyordu.
Önceden konular floppy diskler ile yöneticilere kargolanıyormuş anca öyle konu açılıyormuş diye duydum dedeciğim doğru mudur acaba merak ettim.