Erenögutcu
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
yav neden sunucu tanıtımları kısmını kaldırdınız ? ne güzel reklam vs. yapıyorduk o kadar da güzel konu tasarımı yapmıştım. şimdi buraya mı reklam yapcacam
ayn kardeşim haklısın oyun konularınıda en üste almışlar üye ilişkilerinidr en sona koymuşlar başarısız bir güncelleme olmuşyav neden sunucu tanıtımları kısmını kaldırdınız ? ne güzel reklam vs. yapıyorduk o kadar da güzel konu tasarımı yapmıştım. şimdi buraya mı reklam yapcacam
Aynbiz minecraft forumu istiyoruz oyun forumu değil sadece minecraft
Minecraft ile alakalı forumlar zaten var defo.... pardon yani eğer istersen oraya gidebilirsin kardeşim.biz minecraft forumu istiyoruz oyun forumu değil sadece minecraft
Minecraft bölümlerini kullanabilirsin. Diğerlerini kullanmıyorsun diye silmek zorunda değiliz.burası minecraft forumu olarak bilindi keşke forum.minecraft olarak o bölüm kalsaydı
böyle kitle kaybedilir benim düşünceme göre rakip sitelerinize hit kazandırıyorsunuz
5 6 yıldan fazladır zaten sabit forumlar var ne bileyim knight online için metin2 için gta5 için csgo için pubg için vs.
Benim düşünceme göre çok hatalı bir davranış veyahut forumdaki insanlara sorulmalıydı ben 2012 den beri bu forumdayım...
Yazdığımı okuduğuma emin misin? eminsen çok üzücü cümlede anlam konusunu tekrar et derim.Minecraft bölümlerini kullanabilirsin. Diğerlerini kullanmıyorsun diye silmek zorunda değiliz.
Yallah Minecraftistan'a..biz minecraft forumu istiyoruz oyun forumu değil sadece minecraft
Tamam da tema güncellendi. Yani sende mi yenisine geçsen ha? Orda da böyle işaretleyip atsan işe yarayabilir.