bu insanlar nereye reklam yapacak?

Erenögutcu

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
yav neden sunucu tanıtımları kısmını kaldırdınız ? ne güzel reklam vs. yapıyorduk o kadar da güzel konu tasarımı yapmıştım. şimdi buraya mı reklam yapcacam

gamet

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
yav neden sunucu tanıtımları kısmını kaldırdınız ? ne güzel reklam vs. yapıyorduk o kadar da güzel konu tasarımı yapmıştım. şimdi buraya mı reklam yapcacam
ayn kardeşim haklısın oyun konularınıda en üste almışlar üye ilişkilerinidr en sona koymuşlar başarısız bir güncelleme olmuş

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
Bu insanlar içinde bir tek sen olabilirsin. Çünkü insanlar neyin nerede olduğunu iyi biliyorlar. Burada anlatılmak istenen mesaj, araştırmadan eleştiri yapmanın doğru olmadığıdır.

MC4FUN

play.mc4fun.net
Aktif Üye
En iyi cevaplar
4
burası minecraft forumu olarak bilindi keşke forum.minecraft olarak o bölüm kalsaydı
böyle kitle kaybedilir benim düşünceme göre rakip sitelerinize hit kazandırıyorsunuz
5 6 yıldan fazladır zaten sabit forumlar var ne bileyim knight online için metin2 için gta5 için csgo için pubg için vs.
Benim düşünceme göre çok hatalı bir davranış veyahut forumdaki insanlara sorulmalıydı ben 2012 den beri bu forumdayım...

Bernard

Бернард
Danışman
Geliştirici
En iyi cevaplar
61
burası minecraft forumu olarak bilindi keşke forum.minecraft olarak o bölüm kalsaydı
böyle kitle kaybedilir benim düşünceme göre rakip sitelerinize hit kazandırıyorsunuz
5 6 yıldan fazladır zaten sabit forumlar var ne bileyim knight online için metin2 için gta5 için csgo için pubg için vs.
Benim düşünceme göre çok hatalı bir davranış veyahut forumdaki insanlara sorulmalıydı ben 2012 den beri bu forumdayım...
Minecraft bölümlerini kullanabilirsin. Diğerlerini kullanmıyorsun diye silmek zorunda değiliz.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
topla babacım topla topla topla kaldır hepsini kesin dönüş yapıyoruz minecraft forumu olucaz