yapsavun.com | konu arşive taşınabilir. | seneye belki tekrardan?

linknotzelda

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sunucu IP Adresi
yapsavun.com
Oyun Sürümü
1.12.2 - 1.15.2
Sunucu Slotu
150
Sunucu Türü
Anarşi Survival

JoyEggeY

Zombi Katili
En iyi cevaplar
4
Aslinda arkadasimiz burada güzel birsey yapmaya calismis her ne kadar karalamak ve kötülemekte israr etsende yaniliyorsun suan var olan en eski ve en büyük sunuculardan biride bir Anarsi serveri hatta sadece ANA Dünyasinin boyutu bile 5518Gigabyte bu sunucunun adi 2B2T biraz arastirabilirsin.
:D
kardşim benim doğukan adal dan videode izleyip, izlemeden önce haberin bile olmadığı serverden bahsetme bana
varolan bir anarşi sunucusa 2010 dan beri açık bir sunucu o. Anarşi sunucusunu gereksiz görüyorum çünkü adamlar anarşi oynucağına single player oynarlar plugin yüklemeden her sunucu anarşidir zaten. Sen bir hostan server al pl yükleme direk olarak o da bir anarşi örneğidir.Benim demek istedediğim anarşi sunucunu karalamak değil aksine zaten karalanmış olmasıdır.
İyi günler :)

linknotzelda

Marangoz
En iyi cevaplar
0
:D
kardşim benim doğukan adal dan videode izleyip, izlemeden önce haberin bile olmadığı serverden bahsetme bana
varolan bir anarşi sunucusa 2010 dan beri açık bir sunucu o. Anarşi sunucusunu gereksiz görüyorum çünkü adamlar anarşi oynucağına single player oynarlar plugin yüklemeden her sunucu anarşidir zaten. Sen bir hostan server al pl yükleme direk olarak o da bir anarşi örneğidir.Benim demek istedediğim anarşi sunucunu karalamak değil aksine zaten karalanmış olmasıdır.
İyi günler :)
Ve o kadar basit olmasına rağmen Türkiye'de bunu yapan sadece biz varız. Her şeyin kendine has zorlukları var. Mesela anarşi sunucularında da herkes istediğini yapabildiği için lag sıkıntısı oluyor, bunla mücadele etmek başlı başına bir sıkıntı. Bu örneklerden bir tanesi. Yani çok takmamak lazım, abartılı pluginli sunuculara alternatif olarak bizim sunucumuz var. İsteyen istediğine girebilir, kendi kararıdır.

JoyEggeY

Zombi Katili
En iyi cevaplar
4
Ve o kadar basit olmasına rağmen Türkiye'de bunu yapan sadece biz varız. Her şeyin kendine has zorlukları var. Mesela anarşi sunucularında da herkes istediğini yapabildiği için lag sıkıntısı oluyor, bunla mücadele etmek başlı başına bir sıkıntı. Bu örneklerden bir tanesi. Yani çok takmamak lazım, abartılı pluginli sunuculara alternatif olarak bizim sunucumuz var. İsteyen istediğine girebilir, kendi kararıdır.
başarılar :)

XXSpookyDragonXX

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler, bu sunucu bir nevi test niteliğinde de değerlendirilebilir. Yurt dışında bunun örnekleri var ve kendi içerisinde kültürler ve topluluklar oluşturmayı başarmışlar. Böyle bir fikrin Türkiye'de ve Türk oyuncularında tepkisini görmek istediğimden de böyle bir şeye giriştim. Kuralsız olunca tutmazsa artık başka bir fikirle yeniden açarız :p
Türklerin şöle bir olayı var kural olacak ben o kurala uymicam tarzında yani böle bir sunucu 2B2T tarzında tutacağını sevmiyorum ve açıkaçsı hilenin serbest olduğu bir swde minecraftın eski tadının nasıl alınacağını merak ediyorum :D

Donov4n

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
umarım tutmaz, kural yok yerine dürüst olup hile serbest yazsaydınız bari