OYNA.ERENCEYLAN.COM | PİXELMON TÜRK | Modlu Survival | En iyi Pokémon Eğitmeni Olmaya Var Mısın ?

GodsMan

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Bu servere girdiğimden beri diğer communityden çok memnunum servera geldiğim andan itibaren yardım ettiler elimden tuttular. Şimdi geliştim yardm eden ben oldum. Hem eventleri hem insanları güzel olan bu servere sizi de bekleriz.

PanchamGaming

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
bu serverı tavsiye ederim çünkü yöneticiler ve moderatorler çok aktif ve oynarken o samimiyeti yaşayabiliyorsunuz

Son düzenleme:

hopza

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Türkiye nin en bakımlı samimi displinli tek serverı . Tavsiye ederim

SAMURAY_TR

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

SUNUCUMUZ CRACKLİDİR
Sunucu gerçekten güzel bir sunucu eğer pixelmon sunucusu arıyorsanız bu sunucu tam size göre gelmenizi taviye ederim

iAtaWinnerYT

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Gördüğüm en güzel pixelmon sw'lerinden çok güzel eğlenceli ve güzel vakitler geçirebiliyorsunuz

Ege00000

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
bu serverı yeni başladım ama harika bir server olduğunu söyleye bilirm bilmedğim konularda rehber anında yazıyor herkese tavsiye ederim

SawTish

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Bu sunucu her derde deva can sıkılmasına bire bir EREN CEYLANI TEBRİK EDERİM! (atarikafa)

wiches

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Teşekkür ederiz :)
Sunucu tam

SUNUCUMUZ CRACKLİDİR

SUNUCUMUZ CRACKLİDİR
Sunucu harbiden güzel. Özellikle şu karantina günlerinde zevkli geçirmemizi saglayan bir sunucu.

PixelmonTurkServeri

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucu Harika Zaman Geçirmek Ve Eğlenmek için bire bir Katılıp Oynamanızı Öneririm Pixelmon Sunucusu Ariyorsanız Hemen Katılın Güzel Chat Ortamı Ve İlgili Yetkilileri Var
Türkiye'de oynayabileceğiniz en başarılı Pixelmon Serveri bunun yanında arkadaşlarınızla beraber samimi bir ortamda oyun oynama keyfi.
İlk defa burda pixelmon oynadım.Ama sağolsunlar rehberlerden,diğer oyunculara kadar herkes ilgilendi.Bu karantina günlerinde de eğlendiren nadir pixelmon sw'lerinden.
Bu servere girdiğimden beri diğer communityden çok memnunum servera geldiğim andan itibaren yardım ettiler elimden tuttular. Şimdi geliştim yardm eden ben oldum. Hem eventleri hem insanları güzel olan bu servere sizi de bekleriz.
bu serverı tavsiye ederim çünkü yöneticiler ve moderatorler çok aktif ve oynarken o samimiyeti yaşayabiliyorsunuz
Türkiye nin en bakımlı samimi displinli tek serverı . Tavsiye ederim
Sunucu gerçekten güzel bir sunucu eğer pixelmon sunucusu arıyorsanız bu sunucu tam size göre gelmenizi taviye ederim
Gördüğüm en güzel pixelmon sw'lerinden çok güzel eğlenceli ve güzel vakitler geçirebiliyorsunuz
bu serverı yeni başladım ama harika bir server olduğunu söyleye bilirm bilmedğim konularda rehber anında yazıyor herkese tavsiye ederim
Çok güzel bir sunucu çok keyifli vakit geçiriyorum <3
Bu sunucu her derde deva can sıkılmasına bire bir EREN CEYLANI TEBRİK EDERİM! (atarikafa)
Sunucu tam

Sunucu harbiden güzel. Özellikle şu karantina günlerinde zevkli geçirmemizi saglayan bir sunucu.
Çok Güzel Bir Sunucu Arkadaşlarımla Çok Eğleniyoruz

Değerli yorumlarınız için çok teşekkürler. İyi oyunlar dilerim

wiches

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0

SUNUCUMUZ CRACKLİDİR
Sunucu harbiden zevkli bir sunucu. Özellikle şu karantina günlerinde eğlendirmeyi

SUNUCUMUZ CRACKLİDİR
Sunucu harbiden zevkli. Özellikle şu karantina günlerini eğlenceli geçirmemizi sağlıyor

LeakedDNA

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Türkiye'deki en iyi pixelmon serveri gerek modları gerek adminleri çok cana yakınlar bol bol event ve turnuvalar oluyor bu sıkıcı karantina günlerinde zaman geçirip eğlenmemizi sağlayan gerçekten güzel bir server