MegaCrafter
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Ekli dosyayı görüntüle 165981
Mesajı attığın kişi yaptığı davranışları çocukluğun etkileriyle yaptığını söyledi ve bu konuşmanın devamında da benim sayemde Javaya başladığını söyledi. Şimdi kimin düzgün SS'ler alıp çarpıttığını konuşmalı mıyız? (Senin attığın SS'ten bir yıl sonra bu hani onu da çarpıtma diye.)
Codexia sunucusunun kendi botu bile yoktu orda neye laf attığını anlayamadım. Yönetimde olan kişiler kendi kendilerine öylesine botlar yapıp koymuştu. Musa belki bir ara yapmıştır ama o da zaten onun C#'tan Java'ya geçtiği zamanlara denk geldiğinden (bundan 2 sene önce falan) biraz maruz görülmesi gerektiğine inanıyorum.
Size Kins ile alakalı o zaman sadece tek bir fotoğraf gösterildi. O da for döngüsü içerisinde 2 tane metod çağırılan bir kod fotoğrafı. 2 metod çağırılan bir kod fotoğrafından OOP çıkarılamaz. Burada kimseyi kandırmayalım. Hala AOP'un ne olduğunu bilmiyorsan da anlatalım: Kodun kendi kendini anlatabileceği şekilde metodlara bölünmesiyle oluşan sistemdir. Attığın vikipedi sayfasına girersen örnekleri bile var.
Şimdi lütfen: dediğimiz gibi sözümüzün eri olalım ve bilmediğimiz şeylerde bilen kişilere laf atmayı bırakalım. Yorulduk ya...
Yanlış hatırlamıyorsam fotoğraf da buydu. Burada görüldüğü gibi kod "loopToBlockEnd", "parseThrough", "error", "check" gibi kendi kendini anlatan metodlara bölünmüş ve mümkün olduğunca anlaşılmayacak karmaşık bölümlerden kaçınılmış*