Skript VS Plugin

PL vs SK

• Kullanılan toplam oy
    14

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ekli dosyayı görüntüle 165981
Mesajı attığın kişi yaptığı davranışları çocukluğun etkileriyle yaptığını söyledi ve bu konuşmanın devamında da benim sayemde Javaya başladığını söyledi. Şimdi kimin düzgün SS'ler alıp çarpıttığını konuşmalı mıyız? (Senin attığın SS'ten bir yıl sonra bu hani onu da çarpıtma diye.)

Codexia sunucusunun kendi botu bile yoktu orda neye laf attığını anlayamadım. Yönetimde olan kişiler kendi kendilerine öylesine botlar yapıp koymuştu. Musa belki bir ara yapmıştır ama o da zaten onun C#'tan Java'ya geçtiği zamanlara denk geldiğinden (bundan 2 sene önce falan) biraz maruz görülmesi gerektiğine inanıyorum.

Size Kins ile alakalı o zaman sadece tek bir fotoğraf gösterildi. O da for döngüsü içerisinde 2 tane metod çağırılan bir kod fotoğrafı. 2 metod çağırılan bir kod fotoğrafından OOP çıkarılamaz. Burada kimseyi kandırmayalım. Hala AOP'un ne olduğunu bilmiyorsan da anlatalım: Kodun kendi kendini anlatabileceği şekilde metodlara bölünmesiyle oluşan sistemdir. Attığın vikipedi sayfasına girersen örnekleri bile var.

Şimdi lütfen: dediğimiz gibi sözümüzün eri olalım ve bilmediğimiz şeylerde bilen kişilere laf atmayı bırakalım. Yorulduk ya...
1589978875418.png

Yanlış hatırlamıyorsam fotoğraf da buydu. Burada görüldüğü gibi kod "loopToBlockEnd", "parseThrough", "error", "check" gibi kendi kendini anlatan metodlara bölünmüş ve mümkün olduğunca anlaşılmayacak karmaşık bölümlerden kaçınılmış*

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir insana sözünü tutması için yalvarılır mı ya? Yalvarıyorum sözünü tut ve şu javayı bırak artık. Cidden. Laf atmayı bilirken rahatsınız ama haksız çıkınca atarlanmayı çok iyi biliyorsunuz cidden.

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yukarıdaki sorumu cevaplar mısın?
Join point'leri gösterebilmek için kodun daha geniş bir bölümünü atıp ispatlamam gerekir ki gözüne ss soktuğumuz halde yalanlayabilecek birinin buna da laf atmayacağına şüphe yok. He ama sen benim sorumu cevaplayabilirsin: Burada OOP olabilecek kısım neresi?

Nano_Sensei

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Join point'leri gösterebilmek için kodun daha geniş bir bölümünü atıp ispatlamam gerekir ki gözüne ss soktuğumuz halde yalanlayabilecek birinin buna da laf atmayacağına şüphe yok. He ama sen benim sorumu cevaplayabilirsin: Burada OOP olabilecek kısım neresi?
Yanlış. Çünkü yok. Başka bir sorum yok.

Lütfen beni rahatsız etmeyi bırakın. Ben sizin hakkınızda her yerde gidip konuşmuyorum. Hakkımda bir adet daha SS paylaştığınızı görürsem gerekli mercilere başvuru yapacağım. "Çocuklarla" uğraşmama gerek yok.

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

Lütfen beni rahatsız etmeyi bırakın. Ben sizin hakkınızda her yerde gidip konuşmuyorum. Hakkımda bir adet daha SS paylaştığınızı görürsem gerekli mercilere başvuru yapacağım. "Çocuklarla" uğraşmama gerek yok.
Sözünü tutacak mısın bari?

Koply

Codexia
En iyi cevaplar
0

Lütfen beni rahatsız etmeyi bırakın. Ben sizin hakkınızda her yerde gidip konuşmuyorum. Hakkımda bir adet daha SS paylaştığınızı görürsem gerekli mercilere başvuru yapacağım.
"ben sözümün eriyim" sözünü ispatlarsan yaşattığın her şey için teşekkür edip varlığını unutabiliriz :D

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yapmadığınız bir şeyden dolayı işimi bırakmaya niyetim yok. Birkaç class açıp burada hava atamazsınız öyle.
Github linkini verdim be konuda. 2 dakika forklayıp build et ve çalıştığını gözünle gör. Bütün forumun önünde ilan edebiliriz artık: Nano denen arkadaşımız asla sözlerini tutmaz. Sakın güvenmeyin...