Yardım Sunucu dünyasında olan bug

beratcetin3455

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhabalar. Bugün kendim bir sunucu tasarlamak istedim ve sunucu için gerekli dosyaları kurdum bir kaç plugin yükledim sunucuya girdim world dünyasında saçma bir görüntüyle karşılaştım
2020-06-23_20.29.09.png

Resimde gördüğünüz gibi bir ormanın yarısı yok sanki düz bir duvar o bölgenin oluşmasını engellemiş gibi

2020-06-23_20.29.16.png

Bakın bu resimde de bir ağacın yapraklarının yarısı yok bu sorunun sunucum ile alakalı olduğunu düşünüyorum çünkü tek oyunculuda dünya oluşturduğumda hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım. Bana yardımcı olursanız sevinirim

furkan3000

Obsidyen Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
62
Bu tam bir cevap sayılmaz ama tek oyunculuda da bazen böyle hatalar olabiliyor. Eklentilerin dünyaya etkileri birleşince karmaşık etkileşimlere ve bazı böyle küçük hatalara sebep olabilir. Eğer o bölgelerde başka hatalar olmuyorsa ya da o bölgeler sunucuyu fazladan yormuyorsa pek takılmamanı öneririm.

beratcetin3455

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bu tam bir cevap sayılmaz ama tek oyunculuda da bazen böyle hatalar olabiliyor. Eklentilerin dünyaya etkileri birleşince karmaşık etkileşimlere ve bazı böyle küçük hatalara sebep olabilir. Eğer o bölgelerde başka hatalar olmuyorsa ya da o bölgeler sunucuyu fazladan yormuyorsa pek takılmamanı öneririm.
Sunucuyu yorma gibi bir durum yok ama aynı dünyada böyle hatalar yine gözüme çarpıyor görüntü olarak güzel durmuyor o yüzden kafama takılıyor

dostveviski

Yazıyor...
En iyi cevaplar
17
Dünya haritasını silip yeniden oluştur. Multiverse-core kullanıyorsan, uygun sürümleri kullandığına emin ol.

beratcetin3455

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Dünya haritasını silip yeniden oluştur. Multiverse-core kullanıyorsan, uygun sürümleri kullandığına emin ol.
Multiverse-core pluginini indirdim bir kaç tane dünya oluşturdum hiç birinde hata görmedim. Sunucuyu durdurup world dünyasını sildim sunucuyu açtım bu sefer yeni oluşturulan dünyada benzer hatalar vardı ama ilk oluşturulan world dünyasına göre çok daha azdı yani sorun çözüldü teşekkür ederim