Yardım Minecraft sunucusunu discord'da gösterme

dropbeyy

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Oyun Sürümü
1.15.2
Minecraft sunucusu kurucam ve birisi sunucuya girdiği zaman discord'da oynuyor kısmında .... sunucusunda oynuyor gibi göstermeyi nasıl yaparım bunu gta 5 sunucularında gördüm minecraftta yapma şansımız var mı acaba bilgisi olan cevap verirse çok mutlu olurum.

BorakanT

ben kimim?
En iyi cevaplar
7
Minecraft sunucusu kurucam ve birisi sunucuya girdiği zaman discord'da oynuyor kısmında .... sunucusunda oynuyor gibi göstermeyi nasıl yaparım bunu gta 5 sunucularında gördüm minecraftta yapma şansımız var mı acaba bilgisi olan cevap verirse çok mutlu olurum.
sanırım yok fakat discordsrv ile chati gösterebilirsiniz.

musabygt

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
discordsrv de minecraft ta konuşulanlar dc ye dc dekiler mc ye gidiyor
bizzat denedim

KardasLand

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
8
GTA'nın kendi rich presence'ı vardır büyük ihtimal. Minecraft için bulunmamakta, mod (client-side) gerekiyor. Bunun için çok fazla mod var,
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
,
. Ne yazıkki server-side yapamazsınız.

dropbeyy

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
GTA'nın kendi rich presence'ı vardır büyük ihtimal. Minecraft için bulunmamakta, mod (client-side) gerekiyor. Bunun için çok fazla mod var,
,
. Ne yazıkki server-side yapamazsınız.
Bunun pluginini yaptırabilir miyim acaba mod pek işime yaramaz sunucuya giren oyuncularında kendi discordunda görünmesini istiyorum

UgurS

Taş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Bunun pluginini yaptırabilir miyim acaba mod pek işime yaramaz sunucuya giren oyuncularında kendi discordunda görünmesini istiyorum

Bunu plugin ile yapman mümkün olmaz çünkü sunucu oyuncunun Discord’unda değişiklik yapamaz. Sunucuya girişi bir client ile sağlayarak yapabilirsin. Bildiğim kadarıyla bunun FiveM’de çalışmasının sebebi sunucudaki scriptlerin oyuncunun bilgisayarında çalıştırılması.

ErhanERT

www.Rabisu.com
Emektar Üye
En iyi cevaplar
57
Bunun için kullanılan bir program vardı lakin şuanda bulamıyorum eğer bulabilirsem size buradan yazacağım.

dropbeyy

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bunu plugin ile yapman mümkün olmaz çünkü sunucu oyuncunun Discord’unda değişiklik yapamaz. Sunucuya girişi bir client ile sağlayarak yapabilirsin. Bildiğim kadarıyla bunun FiveM’de çalışmasının sebebi sunucudaki scriptlerin oyuncunun bilgisayarında çalıştırılması.
client ve launcher la çözülebilecek bir şey yani

ErhanERT

www.Rabisu.com
Emektar Üye
En iyi cevaplar
57
Easyrp adlı program tam sizin istediğiniz işlevi yerine getiriyor sanırım. Ufak bir araştırma yaparak detayını öğrenebilirsiniz.