[YENİ SEZON!] oyna.asterianw.com |1.8-1.15|Klan Sponsorluğu|DUNGEON Eventi|Yeni Hitler|Hile Koruması-TARET-EFSUN-1V1 DUEL-Görev-Metin Taşı !

BorakanT

ben kimim?
En iyi cevaplar
7
Konu tasarımı güzel fakat host bilgileri vs. girilmemiş. Daha da güzelleştirilebilir diye düşünüyorum. Bir de nedense çok uzun sürede yüklendi halbuki o kadar UHD bir şey yok.

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Hoş duruyor. Leş sistemi dediğiniz şey aslında bounty sistemi. Sistemin ismi ve işleyişi uyuşmadığı için beni aşırı derecede rahatsız ediyor. Sunucuda oynayan yaş kitlesinin küçük olduğunu düşünüyorum ki genel minecraft kitlesi de küçük zaten. Bir de işin içine "OP" bir sunucu girdiği zaman daha da düşebiliyor bu kitle. Bu nedenden ötürü "Alkol" sistemini beğenmedim açıkçası özür dilerim. Bunlar dışında hoş gözüküyor.

KogoNetwork

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hoş duruyor. Leş sistemi dediğiniz şey aslında bounty sistemi. Sistemin ismi ve işleyişi uyuşmadığı için beni aşırı derecede rahatsız ediyor. Sunucuda oynayan yaş kitlesinin küçük olduğunu düşünüyorum ki genel minecraft kitlesi de küçük zaten. Bir de işin içine "OP" bir sunucu girdiği zaman daha da düşebiliyor bu kitle. Bu nedenden ötürü "Alkol" sistemini beğenmedim açıkçası özür dilerim. Bunlar dışında hoş gözüküyor.
Teşekkürler yorumunuz için. Alkol sistemini kaldırdık. :tamam:

yunusreizzz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Güzel bir sunucu. Başarılarınızın devamını dilerim. Aktiflik olarak da hergün yükselen bir sunucu :cay: