İstek Item tarifleri

ali25621

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyun Sürümü
1.12.2
Merhabalar bazı sunucularda görmüştüm npc ye tıklayıp menü açıyolardı (npc ye tıklanması önemli değil) o menüde craftı olan itemler vardı o itemlere tıklandığında nasıl craftlandığını gösteriyordu bu plugini bilen varsa lütfen yazsın

Risepixel

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
6
Kod:
on load:
    register new shapeless recipe for <oluşacak item> named "&2Yeni İtem" using fern, Wheat, air, air, air, air, air, air, air

Skript ile bu şekilde yapılabiliyor olması gerek.

ali25621

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kod:
on load:
    register new shapeless recipe for <oluşacak item> named "&2Yeni İtem" using fern, Wheat, air, air, air, air, air, air, air

Skript ile bu şekilde yapılabiliyor olması gerek.
ben tarif eklemek istemiyorum o skript kodu yeni item tarifi ekliyor benim aradığım değil malesef

BalonTR

Biz ayıya dayı demeyiz, Köprüyü yıkarız.
Forum Yöneticisi
En iyi cevaplar
162
Merhaba @ali25621,
Custom Crafting Recipes işini görecektir. İstediğin itemi ekleyip çıkarabilirsin. GUI Seçeneği mevcuttur.

Plugine göz atmak için =>
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Mahcuette

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Aradığım özel item tarifi yapmak değil craftlanabilen itemlerin tarifini göstermek
Knk Skriptte Menü açarken türüne chest yerine CRAFTING yazacaksın (0-10'a kadar olan slotlar craftingin slotlarını belirtir ilk slot sol üstteki slottur 0 a tekabül eder 10.slot oluşacak itemin olduğu yerdir) sonrasında slotlara teker teker hangi itemler varsa koyacaksın

ali25621

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Knk Skriptte Menü açarken türüne chest yerine CRAFTING yazacaksın (0-10'a kadar olan slotlar craftingin slotlarını belirtir ilk slot sol üstteki slottur 0 a tekabül eder 10.slot oluşacak itemin olduğu yerdir) sonrasında slotlara teker teker hangi itemler varsa koyacaksın
onun gibi bi plugin arıyorum işte skriptle gereksiz uzun olur