ben tarif eklemek istemiyorum o skript kodu yeni item tarifi ekliyor benim aradığım değil malesefKod:on load: register new shapeless recipe for <oluşacak item> named "&2Yeni İtem" using fern, Wheat, air, air, air, air, air, air, air
Skript ile bu şekilde yapılabiliyor olması gerek.
Aradığım özel item tarifi yapmak değil craftlanabilen itemlerin tarifini göstermekMerhaba @ali25621,
Custom Crafting Recipes işini görecektir. İstediğin itemi ekleyip çıkarabilirsin. GUI Seçeneği mevcuttur.
Plugine göz atmak için =>Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Knk Skriptte Menü açarken türüne chest yerine CRAFTING yazacaksın (0-10'a kadar olan slotlar craftingin slotlarını belirtir ilk slot sol üstteki slottur 0 a tekabül eder 10.slot oluşacak itemin olduğu yerdir) sonrasında slotlara teker teker hangi itemler varsa koyacaksınAradığım özel item tarifi yapmak değil craftlanabilen itemlerin tarifini göstermek
onun gibi bi plugin arıyorum işte skriptle gereksiz uzun olurKnk Skriptte Menü açarken türüne chest yerine CRAFTING yazacaksın (0-10'a kadar olan slotlar craftingin slotlarını belirtir ilk slot sol üstteki slottur 0 a tekabül eder 10.slot oluşacak itemin olduğu yerdir) sonrasında slotlara teker teker hangi itemler varsa koyacaksın