Metacorn
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Hala Co-Ownerim, emeğin bizim için fazlaydı. Yerin her zaman açık, görüşmek üzere.Artık OWNER sin![]()
Hala Co-Ownerim, emeğin bizim için fazlaydı. Yerin her zaman açık, görüşmek üzere.Artık OWNER sin![]()
ulan konuda yorum kasayım kendimi arkadaşımı uplayayım diye neler yapıyorsun yazık be. dediğim gibi 1-2 aya kapanır iyi forumlarArtık OWNER sin![]()
1-2 aya kapanacak sunucu değil. Yıllık ödemesi yapıldı.ulan konuda yorum kasayım kendimi arkadaşımı uplayayım diye neler yapıyorsun yazık be. dediğim gibi 1-2 aya kapanır iyi forumlar
Ahhahaahhah cidden çok komik, arkadaşı kurgu için ayrıldığı çok belli geri gelmişulan konuda yorum kasayım kendimi arkadaşımı uplayayım diye neler yapıyorsun yazık be. dediğim gibi 1-2 aya kapanır iyi forumlar
Kendi kararı, sunucuda onunda desteği var. Gidip gelme olayına ben karışmıyorum. Neden bu kadar çamur atma meraklısı olduğunuzuda anlamıyorum. Yetkililer yerine oyuniçi işleyiş sizi ilgilendirmeli bence. Daha fazla kirletmek için yorum yapmayın. İyi forumlar.Ahhahaahhah cidden çok komik, arkadaşı kurgu için ayrıldığı çok belli geri gelmiş![]()
Ne çok takip ediyorsun sunucumu komik he birde kapanma konusunda.Ahhahaahhah cidden çok komik, arkadaşı kurgu için ayrıldığı çok belli geri gelmiş![]()
Çamur atma falan değil dışarıdan nasıl gözüküyor onu söylüyorumKendi kararı, sunucuda onunda desteği var. Gidip gelme olayına ben karışmıyorum. Neden bu kadar çamur atma meraklısı olduğunuzuda anlamıyorum. Yetkililer yerine oyuniçi işleyiş sizi ilgilendirmeli bence. Daha fazla kirletmek için yorum yapmayın. İyi forumlar.
Şimdi ve ileride, 2baş2taş.
-Metacorn(Co-Owner)
hadi her şeyi geçtim diğer sunuculardan 1 tık bile farkı yok bizi çeken bir şey yok ve sunucu kendisiyle çelişiyor. ismi ayrı garip. neyse neyse adı bile 2b2t çakması olan bir sunucudan her şey beklenir değil mi smirk
Sunucu dışında bir 2b2t klanıydık ve Türkiye'de YapSavun kapandıktan sonra "düzgün" bir anarşi sunucusu kalmayınca sunucuyu açma kararı aldık. Dış görünüş sizi yanıltmasın, asıl zevki dışarıdan dalga geçerek değil sunucuda oynayarak alıyorsunuz. Yorumunuz için teşekkür eder, iyi günler dilerim.2baş2taş nedir
![]()
çok mu düşündünüz ismi ne kadar kötü koyabilirim diye
![]()
2bas2tas Dogukan adalın chatinden çıkan bir nick2baş2taş nedir
![]()
çok mu düşündünüz ismi ne kadar kötü koyabilirim diye
![]()
her şeyi çaldığınız yetmemiş bunu da çalın hatta yetmedi mi doğukan adal diye youtube kanalı açın popbob diye yan çar açıp serverinize girin falan hani2bas2tas Dogukan adalın chatinden çıkan bir nick![]()
kanka dogukan adal bizim eski klan üyemizher şeyi çaldığınız yetmemiş bunu da çalın hatta yetmedi mi doğukan adal diye youtube kanalı açın popbob diye yan çar açıp serverinize girin falan hani
Discorddan ulaşırsan saygı çerçevesinde detaylı olarak konuşabiliriz. meta#0666her şeyi çaldığınız yetmemiş bunu da çalın hatta yetmedi mi doğukan adal diye youtube kanalı açın popbob diye yan çar açıp serverinize girin falan hani