mc.2bas2tas.org | 2baş2taş Anarşi Sunucusu | 2b2t Klonu! [1.12.2]

Metacorn

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ahhahaahhah cidden çok komik, arkadaşı kurgu için ayrıldığı çok belli geri gelmiş :D
Kendi kararı, sunucuda onunda desteği var. Gidip gelme olayına ben karışmıyorum. Neden bu kadar çamur atma meraklısı olduğunuzuda anlamıyorum. Yetkililer yerine oyuniçi işleyiş sizi ilgilendirmeli bence. Daha fazla kirletmek için yorum yapmayın. İyi forumlar.
Şimdi ve ileride, 2baş2taş.
-Metacorn(Co-Owner)

ALG4

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kendi kararı, sunucuda onunda desteği var. Gidip gelme olayına ben karışmıyorum. Neden bu kadar çamur atma meraklısı olduğunuzuda anlamıyorum. Yetkililer yerine oyuniçi işleyiş sizi ilgilendirmeli bence. Daha fazla kirletmek için yorum yapmayın. İyi forumlar.
-Metacorn(Co-Owner)
Çamur atma falan değil dışarıdan nasıl gözüküyor onu söylüyorum

vski

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
hadi her şeyi geçtim diğer sunuculardan 1 tık bile farkı yok bizi çeken bir şey yok ve sunucu kendisiyle çelişiyor. ismi ayrı garip. neyse neyse adı bile 2b2t çakması olan bir sunucudan her şey beklenir değil mi smirk
:D 2baş2taş nedir :D :D çok mu düşündünüz ismi ne kadar kötü koyabilirim diye :D

Metacorn

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
:D 2baş2taş nedir :D :D çok mu düşündünüz ismi ne kadar kötü koyabilirim diye :D
Sunucu dışında bir 2b2t klanıydık ve Türkiye'de YapSavun kapandıktan sonra "düzgün" bir anarşi sunucusu kalmayınca sunucuyu açma kararı aldık. Dış görünüş sizi yanıltmasın, asıl zevki dışarıdan dalga geçerek değil sunucuda oynayarak alıyorsunuz. Yorumunuz için teşekkür eder, iyi günler dilerim.
-Meta(Co-Owner)