EnesFearless
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Sunucu biraz iddialı gibi fakat burada bence konu baltalanıyor gibi sanırım, bence burada sunucuyu beğenmiyorsanız da öneri verebilirsiniz her iki taraf için de uygun olabilir.
TeşekkürlerSunucu biraz iddialı gibi fakat burada bence konu baltalanıyor gibi sanırım, bence burada sunucuyu beğenmiyorsanız da öneri verebilirsiniz her iki taraf için de uygun olabilir.
Maalesef malum sunucunun fanboyları, tarafından baltalanıyor konu, yapabilecek bir şey yok :/ Kesin kanıtları olmadan konuşmaları bana komik ve üzücü geldi. Yorumun için teşekkür ederiz, umarım dediğini okuyup bir şeyler anlayabilirler.Sunucu biraz iddialı gibi fakat burada bence konu baltalanıyor gibi sanırım, bence burada sunucuyu beğenmiyorsanız da öneri verebilirsiniz her iki taraf için de uygun olabilir.
Senin dediğinde de "fanboyları, tarafından baltalanıyor konu, yapabilecek bir şey yok :/ Kesin kanıtları olmadan konuşmaları bana komik ve üzücü geldi." kısmında onlarda kinlenebilme durumları olabilir ve sırf bu yüzden her iki tarafın bir konu açılıp ceza almasına sebep olabilir. Burada taraf tutuyor gibi gözükebilirdim bunu söylemezsem de sanırım.Maalesef malum sunucunun fanboyları, tarafından baltalanıyor konu, yapabilecek bir şey yok :/ Kesin kanıtları olmadan konuşmaları bana komik ve üzücü geldi. Yorumun için teşekkür ederiz, umarım dediğini okuyup bir şeyler anlayabilirler.
Şimdi ve ileride, 2baş2taş.
-Meta(Co-Owner)
Tarafları belli ve zaten kinliler. Yapabileceğim bir şey yok :/Senin dediğinde de "fanboyları, tarafından baltalanıyor konu, yapabilecek bir şey yok :/ Kesin kanıtları olmadan konuşmaları bana komik ve üzücü geldi." kısmında onlarda kinlenebilme durumları olabilir ve sırf bu yüzden her iki tarafın bir konu açılıp ceza almasına sebep olabilir. Burada taraf tutuyor gibi gözükebilirdim bunu söylemezsem de sanırım.
Siz böyle derseniz daha da kinli olabilirler, "küçümseme" gibi geliyor yani ve ceza alabilirsiniz belki dediğim gibi. Bence en iyisi bu konuyu kapatıp "sunucu" özellikleri vb. vs. bahsetmek gibi şeyler.Tarafları belli ve zaten kinliler. Yapabileceğim bir şey yok :/
sorun çözüldü dm yolu ile konuştuk.Büyük ihtimalle iki tarafda kendini "haklı" olarak görücektir. Sanırım bu normal ve eğer bu konu kapanırsa ve uzatılmazsa bence her iki tarafında işine yarayabilir belki.
Rahman ve Lokum'u severim Başarılar Umarım Kendine "Anarşi" diyen Sw ler gibi olmaz
Kanka sen ciddi misin yahe bu arada:
Kanka sen ciddi misin yaDalgasına yaptığımızı ve gerçeklik payı olmadığını belirtmek isterim. Kendi aramızda eğleniyoruz, ciddi ciddi paylaşılacağını düşünmedik. Sunucuya o kadar masraf yapmışken sizin 10 liranızla sunucuyu bozacak değiliz, yorum için teşekkürler.