Sunucu hala açılmadığından giriş yapamıyorsun. LienNetwork discord sunucusuna gelirsen kaç kişinin beklediğini görebilirsin. iyi günlerbot be hile korumanız aşırı kötü hile kullanmıyorum ve bot da değilim doğal olarak ama girişteki sayıyı okuyamıyorum bu yüzden bir kaç kere server a giremedim ve ip adresiniz sıkıntılı diyor bu küçük hatadan dolayı sanırım sunucunuzda kimse yok
bot be hile korumanız aşırı kötü hile kullanmıyorum ve bot da değilim doğal olarak ama girişteki sayıyı okuyamıyorum bu yüzden bir kaç kere server a giremedim ve ip adresiniz sıkıntılı diyor bu küçük hatadan dolayı sanırım sunucunuzda kimse yok
Burada ertelemeye takılmıyoruz dostum. Sunucuyu baltalamak için hile ve bot korumasına kötü diyorsun onu anlamıyorum. İnternet sitemiz, discord adresimiz mevcut yorum yapmadan önce araştırsan ve göz atsan ertelediğimizi görürsün. Keyiften ertelemiyoruz. Profil Fotoğrafından zekan belli oluyor zaten yargılamıyorum. Dediğim gibi sana bir abi tavsiyesi kır şu ön yargılarını.sunucu açılamıyor bile neyini baltalıyım.. sunucu açık olması gerekirken kapalıydı bende girmeye çalıştım giremedim sayı falan soruyordu yalan mı ? nie baltalıyım sizin sorununuz dan bahsettim size.. keza zaten sunucu ertelene ertelene gidiyor
İşte profil fotoğrafından zekamı çözen bir dahi. Sunucu hakkında yorum yapıyorum. Sen hakaret ediyorsun neden ? Ben söyliyim nedeniniBurada ertelemeye takılmıyoruz dostum. Sunucuyu baltalamak için hile ve bot korumasına kötü diyorsun onu anlamıyorum. İnternet sitemiz, discord adresimiz mevcut yorum yapmadan önce araştırsan ve göz atsan ertelediğimizi görürsün. Keyiften ertelemiyoruz. Profil Fotoğrafından zekan belli oluyor zaten yargılamıyorum. Dediğim gibi sana bir abi tavsiyesi kır şu ön yargılarını.