Shozem
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Teşekkürler yorumun içinBaşarılı bir sunucuya benziyor umarım her şey gönlünüzce olur, iyi forumlar!
Teşekkürler yorumun içinBaşarılı bir sunucuya benziyor umarım her şey gönlünüzce olur, iyi forumlar!
yorumunuz için teşekkürlerSunucu güzel gibi bakalım şuana kadar beğendim oyuncuya yardım yoksa adminler tarafından oynanıcak ve emek verilmiş bir sunucu spawn hariç sanırım emin değilim ama spawn başka bi yerden alıntı gibime geliyor ama olsun sonuçta hakkını vermişsiniz başarılar.
kurucumuz baya bi salaktır gerekli uyarıyı yaptım böle bi durum daha olursa yetkisi alıncaktır. onun kusuruna bakmayın.lütfen item yardımını ss yollarsaniz sevinirim yoksa iftira atmayınızGüncelleme : Sunucu güzel fakat kurucu oyuncu ayrımı yapmaktadır, Her Serverde olan altın kural : oyuncu rahatsız edilemez veya ettirtilemez. fakat kurucu bunu bildiği halde takındığı ağız yapısı şöyle ektedir :Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Yeni bir güncelleme : Sunucu hakkında kurucunun tutumu hakkında yorum yaptığım için ban yedim. - Kesinlikle Tavsiye etmiyorum Oyuncu ayrımı ve birçok ayrım var sunucuda item yardımı yapılmaktadir kesinlikte tavsiye etmiyorum
Shozem , dostum lütfen biraz daha bilgili yöneticiler almanı tavsiye ederim gerçekten bilgisi olan sana yemin ederim ki oyuncularla hiç ilgisi yok ne kurucunuun ne rehberin başta bu sorun değildi ama sonradan sorun olmaya başladı eğer bu böyle devam ederse rehberinde kurucunun da yetkisini alıp başka birisine devretmen lazım yoksa sunucunun tadı kaçıyor gerçektenkurucumuz baya bi salaktır gerekli uyarıyı yaptım böle bi durum daha olursa yetkisi alıncaktır. onun kusuruna bakmayın.lütfen item yardımını ss yollarsaniz sevinirim yoksa iftira atmayınız
Yorumunuz için teşekkürlerforumunuz güzel başarılı görünüyor sistemlerinize tam bakamadım umarım aramızda tatlı bir rekabet olur başarılar şimdiden![]()