Altın < [ Yeni Madenler,İtemler ] Play.KingdomCraft.Online | Sezon 4 | Hile Koruması | YENİ MADENLER | KANATLAR | KILIÇLAR | YENİ BLOKLAR ->

Veli1212

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sunucu güzel gibi bakalım şuana kadar beğendim oyuncuya yardım yoksa adminler tarafından oynanıcak ve emek verilmiş bir sunucu spawn hariç sanırım emin değilim ama spawn başka bi yerden alıntı gibime geliyor ama olsun sonuçta hakkını vermişsiniz başarılar.

- Yeni Güncelleme Aşşağıdadır sunucuya girmeden önce bakınız.

Son düzenleme:

Shozem

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sunucu güzel gibi bakalım şuana kadar beğendim oyuncuya yardım yoksa adminler tarafından oynanıcak ve emek verilmiş bir sunucu spawn hariç sanırım emin değilim ama spawn başka bi yerden alıntı gibime geliyor ama olsun sonuçta hakkını vermişsiniz başarılar.
yorumunuz için teşekkürler :) spawnımız alıntı degildir özel olarak para ile yaptırdık

Veli1212

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Güncelleme : Sunucu güzel fakat kurucu oyuncu ayrımı yapmaktadır, Her Serverde olan altın kural : oyuncu rahatsız edilemez veya ettirtilemez. fakat kurucu bunu bildiği halde takındığı ağız yapısı şöyle ektedir :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Yeni bir güncelleme : Sunucu hakkında kurucunun tutumu hakkında yorum yaptığım için ban yedim. - Kesinlikle Tavsiye etmiyorum Oyuncu ayrımı ve birçok ayrım var sunucuda item yardımı yapılmaktadir kesinlikte tavsiye etmiyorum

Son düzenleme:

Shozem

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Güncelleme : Sunucu güzel fakat kurucu oyuncu ayrımı yapmaktadır, Her Serverde olan altın kural : oyuncu rahatsız edilemez veya ettirtilemez. fakat kurucu bunu bildiği halde takındığı ağız yapısı şöyle ektedir :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Yeni bir güncelleme : Sunucu hakkında kurucunun tutumu hakkında yorum yaptığım için ban yedim. - Kesinlikle Tavsiye etmiyorum Oyuncu ayrımı ve birçok ayrım var sunucuda item yardımı yapılmaktadir kesinlikte tavsiye etmiyorum
kurucumuz baya bi salaktır gerekli uyarıyı yaptım böle bi durum daha olursa yetkisi alıncaktır. onun kusuruna bakmayın.lütfen item yardımını ss yollarsaniz sevinirim yoksa iftira atmayınız

xCraweL

+ MC.CRAXYNW.COM +
En iyi cevaplar
0
Konu tasarımından yorumlarsam idare eden bir suncuya benziyor fakat içinide görmek lazım.

Veli1212

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
kurucumuz baya bi salaktır gerekli uyarıyı yaptım böle bi durum daha olursa yetkisi alıncaktır. onun kusuruna bakmayın.lütfen item yardımını ss yollarsaniz sevinirim yoksa iftira atmayınız
Shozem , dostum lütfen biraz daha bilgili yöneticiler almanı tavsiye ederim gerçekten bilgisi olan sana yemin ederim ki oyuncularla hiç ilgisi yok ne kurucunuun ne rehberin başta bu sorun değildi ama sonradan sorun olmaya başladı eğer bu böyle devam ederse rehberinde kurucunun da yetkisini alıp başka birisine devretmen lazım yoksa sunucunun tadı kaçıyor gerçekten

Shozem

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sunucumuz 25.09.2020 Cuma 19:00 Tekrardan Aktif ! Bu Sefer Hile Koruması ve Hile Yasak olarak!

zclkenes2332

Marangoz
En iyi cevaplar
0
forumunuz güzel başarılı görünüyor sistemlerinize tam bakamadım umarım aramızda tatlı bir rekabet olur başarılar şimdiden :)

Shozem

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

* Güncelleme *
>Harita Güncellendi !
>Resimler Güncelleniyor!
>Sunucu Tabanı 1.12.2 Çekildi!
>1.8.-1.16.3 Arası Girişler Aktif!
>Yeni Sistem Aktif!
>Hatalar,Buglar Giderildi!
>Hile Koruması Eklendi (AAC,XRAY KORUMASI)
>Bazı Sistemler Güncellendi!
>Komut Ses Efektleri Değiştirildi!
>Top 5 Katiller Eklendi!
>Lobi Tamamen Değişti!
>Günlük Ödül Düzenlendi!
> Market Düzenlendi!
> Kasa Açılmama Sorunu Düzeltildi!
>Stabil Şekilde Optimizasyon Yapıldı!
>Vote Kaldırıldı!

Son düzenleme: