LaudresOrg
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 1
- Alınacak Yetkililer
-
- Diğer
eskiden amatör bir konu açmıştımolanlara bakl aaa
Son düzenleme:
Senin gibi internetten toplamıyor en azından...Geliştirilmeli . . .
İnternet ? Discordumuza gelip bidaha bakmalısın.Senin gibi internetten toplamıyor en azından...
Baktım fakat çok amatör ve fiyat yüksekti.İnternet ? Discordumuza gelip bidaha bakmalısın.
efendim geçen olaylada olduğu gibi yeniden bir tartışma başlatma niyetinde değiliz ve artık yorumlarımıza ve mesaj olarak gönderdiğimiz herşeye kavga veya bir tartışma başlatacak bir içerik göndermesseniz çok daha iyi olacak discordumuzda yeriniz her zaman var istediğiniz zaman gelip eleşitirilerinizi yapabilirsiniz ama böyle gönderme yapmak bizi sinirlendirdiğini söylemek istiyorum lütfen bize yazılan mesajlara biraz daha dikkat etmenizi rica edeceğim.Senin gibi internetten toplamıyor en azından...
İşine gelince efendim gelmeyince küfür öyle mi (: Tartışma başlatmıyorum sadece sizin hatalarınızı eleştiriyorum 2 harf koymuşsunuz yan yana getirmişiniz çevirmişsiniz logo oldu... 15TL diye kakalıyorsunuz millete. Geçende bedava logoları satıyordun. Durumunda discord gg/ininaldestek yazıyordu. Dolandırıcı her zaman dolandırıcılığını sergiler kimse seni istemiyor bu forumdaefendim geçen olaylada olduğu gibi yeniden bir tartışma başlatma niyetinde değiliz ve artık yorumlarımıza ve mesaj olarak gönderdiğimiz herşeye kavga veya bir tartışma başlatacak bir içerik göndermesseniz çok daha iyi olacak discordumuzda yeriniz her zaman var istediğiniz zaman gelip eleşitirilerinizi yapabilirsiniz ama böyle gönderme yapmak bizi sinirlendirdiğini söylemek istiyorum lütfen bize yazılan mesajlara biraz daha dikkat etmenizi rica edeceğim.
hiçbir şeyi düzgün anlamadan yeniden yaptığınız bir eleştiri dahaİşine gelince efendim gelmeyince küfür öyle mi (: Tartışma başlatmıyorum sadece sizin hatalarınızı eleştiriyorum 2 harf koymuşsunuz yan yana getirmişiniz çevirmişsiniz logo oldu... 15TL diye kakalıyorsunuz millete. Geçende bedava logoları satıyordun. Durumunda discord gg/ininaldestek yazıyordu. Dolandırıcı her zaman dolandırıcılığını sergiler kimse seni istemiyor bu forumda
1- Bilip bilmeden eleştiri yaptığım yok.hiçbir şeyi düzgün anlamadan yeniden yaptığınız bir eleştiri daha
1. 2 harf koyduğumuz logomuzda 15 tl indirimsiz fiyatı
2. koyduğum ininaldestek yazısı laving hesabında ait tito değil
3. bedava logolar faciasında zaten Laving#0158 bu hesapla konuşun bu hesap artık bana ait
yani bu hesabın sahibi t1to#7545
1. bilseydiniz zaten tartışma başlatmazdınız1- Bilip bilmeden eleştiri yaptığım yok.
2- İndirimsiz fiyat nedir yahu? Bedava olsa indirmem.
3- Kardeşim ininal destek yazısını ha kendi hesabında yazdın ha fake hesabında yazdın değil mi?
Şşşşşş xxAlac senle sorunum yok da bir şey soracam logo işinde para var mıpekala. . .
Discord dan k onuşalım bu konularıŞşşşşş xxAlac senle sorunum yok da bir şey soracam logo işinde para var mı![]()