eskiden amatör bir konu açmıştımolanlara bakl aaa

LaudresOrg

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
1
Alınacak Yetkililer
  1. Diğer
eskiden amatör bir konu açmıştımolanlara bakl aaa

Son düzenleme:

Nxymn

Warum diese games? Sei doch einfach Straight.
En iyi cevaplar
2
Dürüst olmak gerekir(se),en kötü Canva programından bile daha iyi yaparım.

zLaving

XoX
En iyi cevaplar
1
Senin gibi internetten toplamıyor en azından...
efendim geçen olaylada olduğu gibi yeniden bir tartışma başlatma niyetinde değiliz ve artık yorumlarımıza ve mesaj olarak gönderdiğimiz herşeye kavga veya bir tartışma başlatacak bir içerik göndermesseniz çok daha iyi olacak discordumuzda yeriniz her zaman var istediğiniz zaman gelip eleşitirilerinizi yapabilirsiniz ama böyle gönderme yapmak bizi sinirlendirdiğini söylemek istiyorum lütfen bize yazılan mesajlara biraz daha dikkat etmenizi rica edeceğim.

Arejact

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
4
efendim geçen olaylada olduğu gibi yeniden bir tartışma başlatma niyetinde değiliz ve artık yorumlarımıza ve mesaj olarak gönderdiğimiz herşeye kavga veya bir tartışma başlatacak bir içerik göndermesseniz çok daha iyi olacak discordumuzda yeriniz her zaman var istediğiniz zaman gelip eleşitirilerinizi yapabilirsiniz ama böyle gönderme yapmak bizi sinirlendirdiğini söylemek istiyorum lütfen bize yazılan mesajlara biraz daha dikkat etmenizi rica edeceğim.
İşine gelince efendim gelmeyince küfür öyle mi (: Tartışma başlatmıyorum sadece sizin hatalarınızı eleştiriyorum 2 harf koymuşsunuz yan yana getirmişiniz çevirmişsiniz logo oldu... 15TL diye kakalıyorsunuz millete. Geçende bedava logoları satıyordun. Durumunda discord gg/ininaldestek yazıyordu. Dolandırıcı her zaman dolandırıcılığını sergiler kimse seni istemiyor bu forumda

+

1609699226342.png

zLaving

XoX
En iyi cevaplar
1
İşine gelince efendim gelmeyince küfür öyle mi (: Tartışma başlatmıyorum sadece sizin hatalarınızı eleştiriyorum 2 harf koymuşsunuz yan yana getirmişiniz çevirmişsiniz logo oldu... 15TL diye kakalıyorsunuz millete. Geçende bedava logoları satıyordun. Durumunda discord gg/ininaldestek yazıyordu. Dolandırıcı her zaman dolandırıcılığını sergiler kimse seni istemiyor bu forumda
hiçbir şeyi düzgün anlamadan yeniden yaptığınız bir eleştiri daha

1. 2 harf koyduğumuz logomuzda 15 tl indirimsiz fiyatı

2. koyduğum ininaldestek yazısı laving hesabında ait tito değil

3. bedava logolar faciasında zaten Laving#0158 bu hesapla konuşun bu hesap artık bana ait
yani bu hesabın sahibi t1to#7545

Arejact

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
4
hiçbir şeyi düzgün anlamadan yeniden yaptığınız bir eleştiri daha

1. 2 harf koyduğumuz logomuzda 15 tl indirimsiz fiyatı

2. koyduğum ininaldestek yazısı laving hesabında ait tito değil

3. bedava logolar faciasında zaten Laving#0158 bu hesapla konuşun bu hesap artık bana ait
yani bu hesabın sahibi t1to#7545
1- Bilip bilmeden eleştiri yaptığım yok.

2- İndirimsiz fiyat nedir yahu? Bedava olsa indirmem.

3- Kardeşim ininal destek yazısını ha kendi hesabında yazdın ha fake hesabında yazdın değil mi?

1609699599231.png

zLaving

XoX
En iyi cevaplar
1
1- Bilip bilmeden eleştiri yaptığım yok.

2- İndirimsiz fiyat nedir yahu? Bedava olsa indirmem.

3- Kardeşim ininal destek yazısını ha kendi hesabında yazdın ha fake hesabında yazdın değil mi?
1. bilseydiniz zaten tartışma başlatmazdınız

2- indirimsiz fiyat 2021 yılının şerefine yaptığımız güzel bir indirim. indirimli fiyatını yazmak istemedik fazla düşük fiyat olacağı için + size göre kötü bir tasarım olabilir ama bize göre gayet emek verilmiş bir tasarım bilmem anlatabildimmi

3- kendi hesabım olan tito hesabımda ininal gibi bir şey yazmadım hem fake hesabım değil laving kendisi önceden arkadaşım olur eğer inanmassanız laving le ben bir sesliye girip aynı anda konuşabiliriz, artık size inandırmak için ben ne yapayım :/

+

bandicam 2021-01-03 20-45-19-212.jpg

hemen engel attılar ahh ah .D

Arejact

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
4
Sidik yarışına girmemize gerek yok. Konuyu kapatıyorum istediğin herşeyi yaz umrumda değil.

Engelide senin gibi boş insanlarla konuşmamak için attım. Senin önceden attığın gibi (: