Yardım Sohbette isim sonrasındaki : işaretini değiştiremiyorum.

DemirExpert

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Oyun Sürümü
1.8.9
Merhaba arkadaşlar. İlk öncelikle herkese Hayırlı Ramazanlar. Sizlere minecraft sunucumda yaşadığım bir sorun hakkında sizlerden yardım almak istiyorum. Konuma başlayayım. Essentials Plugin'inde config.yml dosyasında bulunan ops-name-color: '4' yazısını ben ops-name-color: '' olarak güncelledim. Ardından Essentials Plugin'inine reload attıktan sonra sohbette isimlerin sonunda çıkan > işareti yerine : işaretine döndü. Ancak ben bunu değiştirmek için Multiverse Core , Essentials ve Group Manager gibi pluginlerin içlerinde değişiklik yaptım. Ancak : işaretinin yerine eski işaret olan > bir türlü koyamadım. Bu konu hakkında bilgi sahibi olan bana yardımcı olabilir mi?

Sorunumun Özeti:

Kurucu Ahmet > <mesaj>

İken

Kurucu Ahmet : <mesaj>

Haline döndü. Ve : işaretini kaldırıp tekrardan > işaretini koyamadım.

Sorunun özeti bu şekildedir.

BalonTR

Biz ayıya dayı demeyiz, Köprüyü yıkarız.
Forum Yöneticisi
En iyi cevaplar
162
Sohbetinizi etkileyen bir plugini mevcut mu efendim?
Ayrıca essentials chat kısmını atabilir misiniz? kontrol amaçlı.

Neels

Discord: ByNeels#1212
En iyi cevaplar
21
Merhaba arkadaşlar. İlk öncelikle herkese Hayırlı Ramazanlar. Sizlere minecraft sunucumda yaşadığım bir sorun hakkında sizlerden yardım almak istiyorum. Konuma başlayayım. Essentials Plugin'inde config.yml dosyasında bulunan ops-name-color: '4' yazısını ben ops-name-color: '' olarak güncelledim. Ardından Essentials Plugin'inine reload attıktan sonra sohbette isimlerin sonunda çıkan > işareti yerine : işaretine döndü. Ancak ben bunu değiştirmek için Multiverse Core , Essentials ve Group Manager gibi pluginlerin içlerinde değişiklik yaptım. Ancak : işaretinin yerine eski işaret olan > bir türlü koyamadım. Bu konu hakkında bilgi sahibi olan bana yardımcı olabilir mi?

Sorunumun Özeti:

Kurucu Ahmet > <mesaj>

İken

Kurucu Ahmet : <mesaj>

Haline döndü. Ve : işaretini kaldırıp tekrardan > işaretini koyamadım.

Sorunun özeti bu şekildedir.
ops-name-color: 'none' yapın, sorununuz çözülsün.

Hayırlı ramazanlar :)

DemirExpert

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sohbetinizi etkileyen bir plugini mevcut mu efendim?
Ayrıca essentials chat kısmını atabilir misiniz? kontrol amaçlı.
Sunucudaki çoğu plugini silip tekrar ayarladım. Ama sorun düzelmedi. Group Manager , Multiverse-Core gibi pluginleri silip tekrar ayarladım. Ama yinede düzelmedi. Ben daha farklı birşeyden kaynaklandığını düşünüyorum.