Java Project
JAVA PROJECT
- En iyi cevaplar
- 0
Bu ve bunun gibi birçok rezillik konuya bir yorum bile atmayacağım iyi oyunlar
İnsanlara değer vermeyen ve seviyesiz insansın
Moderatör tarafından düzenlendi:
Şimdi Kardeş mi olduk haberim yok Ben Sahtekarlarla Kardeş Olmam Lafın Gelişi Olsa Bile DemeKomiksin baya ne alakası var onunla gözükmüyor bile sizin verdiğiniz emek dedikleriniz bile görünmüyor dostum neyse kardeşim yaşındasın git benim yerime başkaları ile uğraş ben logo konusuna bakmıyorum bunu biliyorsun hala üsteliyorsun![]()
JavaProject dolandırıcıdır.Örnek Olarak Bu Arkadaşımızın İnsanları Kandırdığını Açıklamam Gerekirse
Evet LuckyBea ve ekip üyeleriJavaProject dolandırıcıdır.
1. Özel Mesajlar Paylaşılmıyor 2.si Orada Şaka Yapıldı 3.sü Orada Müşterimi Çaldığına Dahi Söylenişte bulundu Doğruydu bizde şakalaştık Forum Kurallarını Okuyun Tekrar Şikayette Bulunacağım Eğer Kaldırılmazsa Küfürlü İçerik VarEkli dosyayı görüntüle 199219Ekli dosyayı görüntüle 199220
Bu ve bunun gibi birçok rezillik konuya bir yorum bile atmayacağım iyi oyunlar
İnsanlara değer vermeyen ve seviyesiz insansın![]()
Dolunayla Biz Kavgalıyız Zaten 7 Aydır Konuşmuyoruz SorabilirsinJavaProject dolandırıcıdır.
Benim Senin Gibi Sahtekar Ekip Arkadaşlarım Yoktur.Evet LuckyBea ve ekip üyeleri![]()
İstediğiniz kadar bulunun ne yaparsan yap bana bir şey yapamazsın1. Özel Mesajlar Paylaşılmıyor 2.si Orada Şaka Yapıldı 3.sü Orada Müşterimi Çaldığına Dahi Söylenişte bulundu Doğruydu bizde şakalaştık Forum Kurallarını Okuyun Tekrar Şikayette Bulunacağım Eğer Kaldırılmazsa Küfürlü İçerik Var
Bu lafların sorunsal biliyorsun demiİstediğiniz kadar bulunun ne yaparsan yap bana bir şey yapamazsın
Sayın Ration, bu kısmı silmenizi ve/veya düzenlemenizi rica ediyoruz.ByNeels V2 çıkmış da haberimiz yok
Burada ben müşteriyim diyene inanmıyorlar konuyu okurmusunuz haklıyı görürsün.Ben gayet çalışmalarını incelediğimde özenli çalıştıklarını düşünüyorum. Alacak kişilerin şüphesi olmasın.