Crotus Bilişim Hizme
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
- Ruh hali
Bir Kurnaz Piyasadan Gidiyor Bir Kurnaz Geliyor
Burada Bize Alıntı Logo Sattığımızı İddia Ediyor Arkadaşımız.
Arkadaşlarım Burada Eleştiride Bulundum Yanlışta Olduğunu Düşünmüyorum Sizce 35Tl MuzCraft Kullandığı Onların Sattığı Alıntı Logomu
Yoksa Kendi Emeklerimizle Düşüncelerimizle Sattığımız Logomu Hangisi Alıntı Kullandığı Logosundan hiç bahsetmiyorum
Bu İftirayı atan kişi benim ücretsiz paketimi paylaşıp telif yemem demesi ve telif atmamdan sonra videosu kalkması
Bide bunu kanıtlayamam ama seslide açıklamaya koyacağım demesi Discord adresimi sonra cevap vermemesi
Burada Bize Alıntı Logo Sattığımızı İddia Ediyor Arkadaşımız.
Arkadaşlarım Burada Eleştiride Bulundum Yanlışta Olduğunu Düşünmüyorum Sizce 35Tl MuzCraft Kullandığı Onların Sattığı Alıntı Logomu
Yoksa Kendi Emeklerimizle Düşüncelerimizle Sattığımız Logomu Hangisi Alıntı Kullandığı Logosundan hiç bahsetmiyorum
Bu İftirayı atan kişi benim ücretsiz paketimi paylaşıp telif yemem demesi ve telif atmamdan sonra videosu kalkması
Bide bunu kanıtlayamam ama seslide açıklamaya koyacağım demesi Discord adresimi sonra cevap vermemesi
Burada İse Kanal Adını Değiştirmiş Bu Konuyu Gören Zaten Anlamıştır Neyin Nolduğunu
şu an Kanalıma Erişemiyorum çünkü hattımı kaybettim 3 veya 4 gün sonra burada teliften videoyu kaldırdığıma dahi kanıtta sunucagım
Örnek Olarak Bu Arkadaşımızın İnsanları Kandırdığını Açıklamam Gerekirse
3 Ay Önce Paylaşılan Paket Videosu
Ve Arkadaşımızın 4 Hafta Önce Paylaştığı Video
Videolara Bot Basarak Önerilenlere Çıkartmaya Çalışıyor.
Örnek Benim Kanalım
LuckyBea
91.242 görüntüleme Ama 1.450 Abone
JavaProject Kanalı
3.307 görüntüleme ama 1.150 Abone
Hangimiz Emek Göstermişiz Bende 40 Video Onda ise 3 Video
Bunu da Kanıtlayamam Ama Büyük Yayıncılara Bot Bastığını da Sponsor Yayıncımdan Öğrendim
DOLANDIRDIGINA DAHİ KANIT 21 YASINDAKI ARKADASIMIZ
Burada Bynogameden Para Atıldı Ama Arkadaş Engellemiş
Son düzenleme: