• Bu bölüme herkes konu açabilir. Bu bölümdeki konuların, gamer.com.tr tarafından güvenilirliği teyit edilmemiştir. Bu bölümdeki şirketlerden (ya da şirket olduğunu iddia eden kişilerden) alacağınız hizmetlerle ilgili yaşadığınız sorunlardan gamer.com.tr ve Gamer Yönetim Ekibi sorumlu değildir.

Detaylı bilgi için buraya tıklayarak bilgilendirme konusunu okuyun lütfen.

Hangi Hosting'e Güvenmeliyim?

Proomp

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Selamun Aleyküm,

Arkadaşlar biliyorsunuz ki piyasada çok fazla Minecraft sunucusu açılıyor (genellikle çocuklar açıyor) o yüzden hostingler müşterilerini enayi yerine koyabiliyorlar. Ve son zamanlarda da Minecraft sunucusu açarmış gibi herkes hosting açmaya başladı. O yüzden tecrübeli bir hosting arıyorum. Benim için performans, ddos koruması ve destek önemlidir. Araştırma yaptım ve güvenebileceğim ucuz fiyata bazı hostingler seçtim. Güven konusunda emin değilim, desteğinize ihtiyacım var. Tercih edeceğim Ryzen VDS hostingler:

(Bu liste ucuzdan pahalıya doğru sıralanmıştır)

R9 3900X:
Kayizer: 8GB R9 3900X 4 Core (120₺)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Awmbilişim: 8GB R9 3900X 4 Core (120₺)

Anksoft: 8GB R9 3900X 4 Core (120₺)

Keyubu: 8GB R9 3900X 4 Core (160₺)

Diğerleri:
Anadoluhost: 8GB R9 3900X veya 5900X 4 Core (150₺)

Aksunucum: 8GB R9 3950X 4 Core (160₺)

Dehost 7 core cpu veriyor?:
Dehost: 8GB R9 3950X 7 Core (155₺)

(Slimmweb, Batihost, Rabisu ve Sunucuvadisi hakkında lütfen yorum yapmayın. Onlardan almayacağım.)

Arkadaşlar 2 vds alacağım, bungeecord ve oyun modu için ayrı olacak. Kayizer'den Skyblock için almayı, Awmbilişim'den bungeecord için almayı düşünüyorum. Tabii ki sizin düşünce ve deneyimlerinizi de öğrenmek istiyorum. Ddos korumaları ve vds performansları hakkında yorum yapmayı unutmayın.

İyi günler.

BorakanT

ben kimim?
En iyi cevaplar
7
Anksoft harici hiçbirini denemedim. Govizyon öneririm. Ryzen için dotNet'e Discord üzerinden ulaşırsan yardımcı olacaktır.

batuhanacar

欺騙
En iyi cevaplar
0
Selamun Aleyküm,

Arkadaşlar biliyorsunuz ki piyasada çok fazla Minecraft sunucusu açılıyor (genellikle çocuklar açıyor) o yüzden hostingler müşterilerini enayi yerine koyabiliyorlar. Ve son zamanlarda da Minecraft sunucusu açarmış gibi herkes hosting açmaya başladı. O yüzden tecrübeli bir hosting arıyorum. Benim için performans, ddos koruması ve destek önemlidir. Araştırma yaptım ve güvenebileceğim ucuz fiyata bazı hostingler seçtim. Güven konusunda emin değilim, desteğinize ihtiyacım var. Tercih edeceğim Ryzen VDS hostingler:

(Bu liste ucuzdan pahalıya doğru sıralanmıştır)

R9 3900X:
Kayizer: 8GB R9 3900X 4 Core (120₺)

Awmbilişim: 8GB R9 3900X 4 Core (120₺)

Anksoft: 8GB R9 3900X 4 Core (120₺)

Keyubu: 8GB R9 3900X 4 Core (160₺)

Diğerleri:
Anadoluhost: 8GB R9 3900X veya 5900X 4 Core (150₺)

Aksunucum: 8GB R9 3950X 4 Core (160₺)

Dehost 7 core cpu veriyor?:
Dehost: 8GB R9 3950X 7 Core (155₺)

(Slimmweb, Batihost, Rabisu ve Sunucuvadisi hakkında lütfen yorum yapmayın. Onlardan almayacağım.)

Arkadaşlar 2 vds alacağım, bungeecord ve oyun modu için ayrı olacak. Kayizer'den Skyblock için almayı, Awmbilişim'den bungeecord için almayı düşünüyorum. Tabii ki sizin düşünce ve deneyimlerinizi de öğrenmek istiyorum. Ddos korumaları ve vds performansları hakkında yorum yapmayı unutmayın.

İyi günler.
Keyubu

killerpro4242

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Sadece keyubu denedim ve güvenebilirsiniz, ancak fiyatları fazla olduğu için de eksi bir yönü var.

FurkannSB

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hiçbirine, biraz linux bilgin ve bütçen varsa direkt yabancı veri merkezi ile anlaşmanı öneririm.
hetzner en makul fiyat/özellikleri sunan bir şirkettir. Ayrıca çoğu hosting de zaten makinelerini oradan alıp veriyor/bölüyor.

Proomp

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sadece keyubu denedim ve güvenebilirsiniz, ancak fiyatları fazla olduğu için de eksi bir yönü var.
Yazdığın hostingler arasında ilk seçimim @AnadoluHost olurdu eğer bütçen daha düşük ve reklama ihtiyacın var ise @Keyubu
Teşekkürler arkadaşlar, reklam gerekiyor ve bunun için Keyubu çok uygun, Keyubu'yu seçiyorum. Peki bungeecord vds için en iyi ddos korumalı hangi hostingi önerirsiniz?