Ben server kurdum ama ip sini bilmiyorum bu videodan görüpte kurdumipsini nasıl öğrencem serverimin
yazıkkkkDediklerinizin hepsini yaptım hiçbir değişiklik yok
herkes yanlış bilgi vermiş sanırım sunucuya bir domain almadıysan sunucu ekleme yerinden 'localhost' yazarak giriş yapıcaksın iyi günler iyi forumlar.Dediklerinizin hepsini yaptım hiçbir değişiklik yok
4 yıl önceki konuya neden cevap yazma gereği duydunuz anlayamadım, ancak localhost dan ben yukarıda ki mesajımda bahsetmişim 4 yıl önce zaten, yani "herkes" yanlış bilgi vermemiş.herkes yanlış bilgi vermiş sanırım sunucuya bir domain almadıysan sunucu ekleme yerinden 'localhost' yazarak giriş yapıcaksın iyi günler iyi forumlar.
Aga yaşıyormusun bilmiyorum ama EnderMaster03 hatırlıyor musun?4 yıl önceki konuya neden cevap yazma gereği duydunuz anlayamadım, ancak localhost dan ben yukarıda ki mesajımda bahsetmişim 4 yıl önce zaten, yani "herkes" yanlış bilgi vermemiş.
ikisinede evet. arada bir kontrol ediyorum forumu ama sadece bildirimlere ve özel mesajlara bakıyorum, eskisi gibi konu açmaya veya konulara bakıp cevap yazmaya pek vakit bulamıyorum maalesef. bu arada özel mesaj atman veya profilime yazman daha iyi olurdu, konu ile alakasız mesajlar ile kaç yıl önceki konuyu kirletmiş olmayalım. yöneticiler görürse benim bu mesajımı ve yukarıdaki diğer alakasız mesajları kaldırabilirse sevinirim.Aga yaşıyormusun bilmiyorum ama EnderMaster03 hatırlıyor musun?