Minecraft Server İP Öğrenme

xCan1st

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ben server kurdum ama ip sini bilmiyorum bu videodan görüpte kurdum
ipsini nasıl öğrencem serverimin

CastielNetwork

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
dostum bak cmd'yi aç sonra ipconfig yaz 192.168..... orda rakamlar var sen ordan giriceksin iyi günler

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
Doğrudan bağlan diyip localhost yazarak girebilirsin. Uzak bir sunucuya kurduysan uzak sunucunun IP adresini bilmen gerek. Sen localhost ile gireceksin fakat arkadaşların eğer port açma işlemini başarılı yaptıysan senin herkese açık IP adresin ile girecekler. Google'da ip adresim diye aratırsan bulabilirsin.

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
herkes yanlış bilgi vermiş sanırım sunucuya bir domain almadıysan sunucu ekleme yerinden 'localhost' yazarak giriş yapıcaksın iyi günler iyi forumlar.
4 yıl önceki konuya neden cevap yazma gereği duydunuz anlayamadım, ancak localhost dan ben yukarıda ki mesajımda bahsetmişim 4 yıl önce zaten, yani "herkes" yanlış bilgi vermemiş.

_BaRiS

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Kendi bilgisayarınızdan CMD (Komut İstemcisini) açarak "nslookup sunucu ip adresinizi" yazın bu sayede istediğiniz sunucunun ip adresine ulaşabilirsiniz. Örnek: "nslookup play.sonoyuncu.com"

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
Aga yaşıyormusun bilmiyorum ama EnderMaster03 hatırlıyor musun?
ikisinede evet. arada bir kontrol ediyorum forumu ama sadece bildirimlere ve özel mesajlara bakıyorum, eskisi gibi konu açmaya veya konulara bakıp cevap yazmaya pek vakit bulamıyorum maalesef. bu arada özel mesaj atman veya profilime yazman daha iyi olurdu, konu ile alakasız mesajlar ile kaç yıl önceki konuyu kirletmiş olmayalım. yöneticiler görürse benim bu mesajımı ve yukarıdaki diğer alakasız mesajları kaldırabilirse sevinirim.