- En iyi cevaplar
- 0
Ben o zamanlar her tartışma sonunda uyarı alıp susturuluyordum hep@SlayerR @Shrike @RedLegendary
Oğlum ben harbiden 2013'e döndüm amerika. Şu diyaloglar ne kadar da tanıdık djksskkskskaowow
Son düzenleme:
Ben o zamanlar her tartışma sonunda uyarı alıp susturuluyordum hep@SlayerR @Shrike @RedLegendary
Oğlum ben harbiden 2013'e döndüm amerika. Şu diyaloglar ne kadar da tanıdık djksskkskskaowow
Ben o zamanlar her tartışma sonunda uyarı alıp susturuluyordum hep
Sorma ya aafsagasgag özlenmiş ciddiliGerçekten şunu bile özlemişim. Yeni cevap geldi heyecanla takip ediyorum.
Beni admin yapsınlar da sana 31 saniye mute vereyimBen o zamanlar her tartışma sonunda uyarı alıp susturuluyordum hep
Biraz daha sallamaya devam et altta attığım ss lere ne diyeceksin hadi onlar da yalan ağlama artık.5. bu küfürler, tehditvari vs mesajlarınız eğer devam ederse biz de gereken tüm hukuki işlemleri başlatıp bu işin yakasını da bırakmayacağız. bu bizimle uğraşan herkes için son uyarımızdır.
- biz böyle bir şey yapmayız karalama kampanyasına devam ediliyor bu attığınız ss in de hiçbir şeyi bizi alakadar etmiyor.
- yönetim ekibi olarak sürekli sunucumuzla ilgileniyoruz ama bizden bile çok ilgilenen siz varsınız.
- kaç aydır mesajlarınız küfürleriniz hakaretlerinizin ssleri duruyor ve yazdıklarınızda sürekli ailevi küfürler var.
- oyuncular gönderiliyor sunucumuza ve 13-14 yaşında dc profili belli olmayan hesaplar(genelde yeni açılmış) dm yoluyla bize yazılıyor sunucunuzda yokuz bile hala peşimize adam takıyorsunuz bu olayı biz uğraşmak istemiyoruz günlük olarak forum mesajı okur olduk.
son olarak ekliyorum bizim kimseyle derdimiz yok amacımız sunucumuzla ilgilenmek.
madem sen değilsin (senin olduğunu hepimiz biliyoruz) o zaman bu konuyu burda kapatıyoruz ama eğer bir daha sizin sunucu taraflı ve senle ilgili ss gelirse burdaki konuştuğumuz herşeyi yaptığın tüm herşeyi klasör şeklinde emniyete verecem haberin olsun. Herkese iyi forumlar bu konu burda kapandı bir daha uğraştığınızı göreyim bu konu sürekli devam edecek.Üstte yazdıgım gibi bu ssle de hiç alakamız yoktur en son seninle konusurken sunucular hayırlı olsun diyip aradan çıkalı kaç ay oldu ve sürekli böyle şeylerle geliyorsun bize ait oldugunu nerden biliyorsun seni tanımıyoruz bile.
ve seninle hiçbir sorunumuz yokken sürekli bir şeyler pesindesin ve bize sormadan sürekli küfürler edip bizi kötülüyorsun.
ve güne bizimle başlayıp bizimle uyuyorsun lütfen artık şu ssler yok böyle diye bize yazma alakamız bulunmuyor yönetim ekibimizin hesapları dc sunucumuzda mevcut bize ait degil bu hesaplar.
bunu sana kim yapıyorsa bu biz değiliz.
31 toplam uyarıBeni admin yapsınlar da sana 31 saniye mute vereyim
Sj sj sj31 toplam uyarı