Linode ile dedicated hostlicam zamanında performansını acayip sevmiştim.@Kovalski, yalnızca eklenti mi yazıyorsun yoksa sunucu da mı açacaksın? Konuya bağlantı adresi yazmamışsın onun için soruyorum. Sen açıyorsan ne kadar süre açık kalacak?
Ölünce dinleniriz mentalityİsim gücüm yok yılbaşında oyun mu oynayacağım dayıoğlu
Oke, eğer ikisine kadar açıksa geliyorum.31.12.2024 20.00 - 01.01.2025 23.59 arası açık tutmayı planlıyorum oynayan olursa 1-2 gün daha açık tutup öyle kapicam sanırım.
Sorma ya. Liseye dönebilsem keşke nasıl yetişecek bunca şey inan bilmiyorumÖlünce dinleniriz mentality
Üniversiteden bahsediyorsan ve yılbaşı gibi seni rahatlatıp neşelendirip sana derslerinde güç verecek bir aktiviteyi bile derslerin için feda etmek gibi bir duruma geldiysen fucked up.Sorma ya. Liseye dönebilsem keşke nasıl yetişecek bunca şey inan bilmiyorum
Yılbaşında bilgisayar başında olmayacağım usta. Vaktim tabii ki var ama onu odada kapalı harcamak istemiyorumÜniversiteden bahsediyorsan ve yılbaşı gibi seni rahatlatıp neşelendirip sana derslerinde güç verecek bir aktiviteyi bile derslerin için feda etmek gibi bir duruma geldiysen fucked up.
Çalışmayan insanların değil, çok çalışan insanların vakti olur. -Bir dost
Yılbaşını arkadaşlarımla beraber güle eğlene kutlasam fazla dopaminden vefat ederim heralde. Günümüzde insanlar o kadar stressli ve eğlenmekten o kadar uzak ki zor sanırımYılbaşında bilgisayar başında olmayacağım usta. Vaktim tabii ki var ama onu odada kapalı harcamak istemiyorum