Yılbaşını Minecraft Oynayarak Geçirelim!

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
@Kovalski, yalnızca eklenti mi yazıyorsun yoksa sunucu da mı açacaksın? Konuya bağlantı adresi yazmamışsın onun için soruyorum. Sen açıyorsan ne kadar süre açık kalacak?
Linode ile dedicated hostlicam zamanında performansını acayip sevmiştim.
3 günlüğü 60-70₺ falan geliyor bir şey değil

Bilmiyorum açıkcası yılbaşı genelde insanların yoğun bir dönemine denk geldiği için 31.12.2024 20.00 - 01.01.2025 23.59 arası açık tutmayı planlıyorum oynayan olursa 1-2 gün daha açık tutup öyle kapicam sanırım.

Üstteki arkadaşın yazdıkları silinmedi diye güncellemeleri forumda paylaşmadım, githubdan görebilirsin tabi
2024-12-17_16.34.06.jpg

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
İsim gücüm yok yılbaşında oyun mu oynayacağım dayıoğlu

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Sunucunun genel oynayışı bir yere toplanıp böyle planlı bir şekilde build yapmaktan ziyade sunucuya temel tpa sethome rtp gibi ışınlanma komutlarını dahil edicem.
2024-12-18_00.43.39(1).jpg

Bütün biyomlar karlı şekilde oluştuğu için açıkcası o biyomları gezip görmenizi istiyorum çok hoş görünüyorlar.
2024-12-19_10.56.55(1).jpg

Daha çok herkes istediği gibi takılır, eğlenceli şeyler yapanları ziyaret eder bayramlaşırız :D
Çok kısa süreliğine oynayacağımız için oynanışı olabildiğince hızlı ve sıkmayacak bir hale getirmeye çalışıyorum.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Sorma ya. Liseye dönebilsem keşke nasıl yetişecek bunca şey inan bilmiyorum
Üniversiteden bahsediyorsan ve yılbaşı gibi seni rahatlatıp neşelendirip sana derslerinde güç verecek bir aktiviteyi bile derslerin için feda etmek gibi bir duruma geldiysen fucked up.

Çalışmayan insanların değil, çok çalışan insanların vakti olur. -Bir dost

Son düzenleme:

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Üniversiteden bahsediyorsan ve yılbaşı gibi seni rahatlatıp neşelendirip sana derslerinde güç verecek bir aktiviteyi bile derslerin için feda etmek gibi bir duruma geldiysen fucked up.

Çalışmayan insanların değil, çok çalışan insanların vakti olur. -Bir dost
Yılbaşında bilgisayar başında olmayacağım usta. Vaktim tabii ki var ama onu odada kapalı harcamak istemiyorum

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Yılbaşında bilgisayar başında olmayacağım usta. Vaktim tabii ki var ama onu odada kapalı harcamak istemiyorum
Yılbaşını arkadaşlarımla beraber güle eğlene kutlasam fazla dopaminden vefat ederim heralde. Günümüzde insanlar o kadar stressli ve eğlenmekten o kadar uzak ki zor sanırım :D

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Sunucu açık isteyenler gelebilir

IP: 144.76.218.91:25566
Version: 1.21.3

Tam olarak 20.00'da açmayı düşünüyordum fakat gelmek isteyen varsa gelebilir.

Sunucu 1 günlük silmezseniz sevinirim