Kafaya Eşya Takma

DeathLight

You tell me life isn't that hard.
En iyi cevaplar
0
Oyuncunun sadece skriptle elindeki bir eşyayı kafaya takması mümkün mü?

Phanratade

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bazı serverlerda adminler falan yapıyor, fakat bir server isterse bunuda geçrekleştirebilir, oyuncularda takabilir yani. Admin olarak ise komutu; "/hat" olarak kullanılıyor her sunucuda.

DeathLight

You tell me life isn't that hard.
En iyi cevaplar
0
Bazı serverlerda adminler falan yapıyor, fakat bir server isterse bunuda geçrekleştirebilir, oyuncularda takabilir yani. Admin olarak ise komutu; "/hat" olarak kullanılıyor her sunucuda.
Sanki bilmiyorum ben ya? Skriptle istiyorum yardım etmiyceksen gidermisin işim var.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Az beklersen arıyorum arşivimde vardı bu kod :([DOUBLEPOST=1430485770,1430485679][/DOUBLEPOST]Buldum:
set the head of player to STONE
enchli olarak:
set the head of player to STONE strength 5
Büyük ihtimal çalışacaktır.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Az beklersen arıyorum arşivimde vardı bu kod :([DOUBLEPOST=1430485770,1430485679][/DOUBLEPOST]Buldum:
set the head of player to STONE
enchli olarak:
set the head of player to STONE strength 5
Büyük ihtimal çalışacaktır.
"Egom" tavan filan yapmadı adam resmen post kasıyor ben kodları istiyorum adam yok pluginlerle yapılır da yok /hat komutuyla olurda vs..
DeathLight, benim yazdığım kodu görmediysen diye bu mesajı yazıyorum. Gördüysen ve başka bir yardım gerekmiyorsa lütfen konuyu daha fazla uzatma.

TAVUKKAFAYT

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar minecraft true prime piece die mod var açınca dünya yüklenmiyor ve crush veriyor pc de mi sıkıntı var yoksa mod da mı? (yanlış yere yazdıysam pardon yeniyim)